Herkese Selamlar...

Aranıza yeni katıldım.23 yaşındayım fakat 10 yaşından beri motorlara ilgi duyuyorum.Ailem motor konusunda yeni yeni anlayış göstermeye başladılar.Şimdi kendileride bağımlı olmak yolunda ilerliyolar..150 cc lik bi scooter'ım var...Ama bu güne kadar hep arkadaşlarımın motorlarını kullandım.Aralarında Cbr 600 gibi makinelerde vardı.Şimdi scooter'ı satıyorum mondial 150 Zc 1010 km de sıfır gibi.Sizce nasıl bi motorla devam etmeliyim??Racing tip motorlardan hoşlanıyorum.Babam chopper istiyo :).Çıplak motorlarda ilgimi çekmiyo değil,özellikle Kawasaki ER-6N.Kararsızlık kötü şey...Yardımlarınızı bekliyorum.. :silent::silent:

Teşekkürler hoşbulduk.Bende racing düşünüyorum bakalım 1-2 ay beklemeyi düşünüyorum.benim pırpır ı parçaladım kaza yaptık :pr: biraz kendime gelince ilk işim aleti almak olacak.....

ER-6N hala kafamı kurcalama devam ediyor.Kime sorsam hakkında çok güzel yorumlar yapıyor..Bu güne kadar makinayla ilgili kötü bişey duymadım.Fakat içimdeki bu racing tutkusuda geçmek bilmiyor.Ama burada önemli olan bilinçli sürücü olmak,Ankarada yaşıyorum..600 cc lik bi racing aldığımı düşünüyorumda makinanın gücünü test edeceğim yollar kısıtlı ve trafikte var tabi..İşten vakit bulduğum zamanlarda(akşamları) sürekli motorla gezmeyi seven bi insanım mesele sadece hız yapmak değil.Fakat 600'lük bi racing ile de tın tın ne kadar gidilir oda ayrı bi konu..Bakalım racing tip motor ya beni tatmin edecek yada iki büklüm kullanmak bi süre sonra sıkıntı vermeye başlayacak....:pr:Ama ne olursa olsun onun tadını almak istiyorum...

Hadi hayırlısı, içindeki tutukunun bi hayli fazla olduğu belli oluyor.. :) yapmak istediğin şey aklında kalmasın, sonradan keşke alsaydım demektense racing al, tadına bak, baktın olmuyo değiştirisin :)

CBR600RR derim eğer ötsün,gitsin,oturaklıolsun diyosan bide racing istiyosan tam sana göre kazasız belasız cezasız sürüşler... :cat:

Hepinize çok teşekkür ederim..Gerçekten içimi rahatlattınız..Bu güne kadar yapmak isteyip yapmadığım şeyler oldu,hepside içimde kaldı.Ama bu sefer kafaya koydum ve makinayı alacam.Benimde kafamdan geçen CBR600..Keşke aranıza daha önce katılsaymışım.Konulara bakıyorum çok şey kaçırmışım.Sizin gibi motor tutkunlarının arasında olmak çok güzel..Bizi ancak bizim gibiler anlar...

selam ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle honda cbr 125 aldım. Dediğin gibi şehir içi trafikte ne kadar kullanışlı olacak. İşe gidip gelmeye başladım. Hakkımızda hayırlısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar