herkese selamlar

merhaba adım ali kuyumcuyum aranıza bi arkadaşın tavsiyesiyle katıldım zeytinburnunda oturuyorum 24 yaşındayım motorsikletle alakalı herşeyi burada bulacağıma inandığım için burdayım

sevgili kardeşim Ali aramıza hoşgeldın dedıgım gıbı motosıkletle ılgılı herseyı burada bulacagına ınanıyorum cok faydalı bır sıte burası. senıde katılımınla güzel dostluklar kurulabılır.görüşmek üzere .bu arada şu envanterı bitirelim artık sevgili iş arkadasım :queen::cat:

sevgili kardeşim Ali aramıza hoşgeldın dedıgım gıbı motosıkletle ılgılı herseyı burada bulacagına ınanıyorum cok faydalı bır sıte burası. senıde katılımınla güzel dostluklar kurulabılır.görüşmek üzere .bu arada şu envanterı bitirelim artık sevgili iş arkadasım :queen::cat:

:thumleft:tamam abi o iş kolay rahat ol iki sayfamız kaldı zaten hallederiz üye olmamdaki yardımlarından dolayı sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum allah razı olsun ya

Hoş Geldin :rendeer: iyi forumlar..
sağolasın eyvallah inşallah güzel arkadaşlıklar kurucam burada

Son düzenleme:
hoşgeldin dostum :rendeer: aradığın herşey burda iyi seçim:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin ali..kalıcı olman dileğiyle :rendeer:

Burası MT dostluk ve aradığın herşey burda aramıza hoşgeldin:rendeer::rendeer:

Hoşgeldiniz kardeşim,
eminim MT Türkiyede aradığınız tüm bilgi ve tavsiyeleri bulacaksınız.
Siz kuyumcusunuz ve atın var amaaaa buarada alacağınız bilgilerde Altın değerindedir:p belki daha bile değerli.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgelmişsin..:rendeer: aradığın herbişeyden fazlası burada şüphen neyim olmasın...:)

hoşgeldin kaılıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
bu arada kendinden biraz daha bahsetseydin motorun varmı?

hoşgeldin ali burda herşey fazlası ile mevcut yeterki herşey saygı sevgi içerisinde olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar