Herkese Selamlar ...

Herkese Selamlar ;

Adım Yankı 1 2 haftadır forumu okumama ragmen hemen uye olmak ıstedım.

Kız arkadasımın cok ıstemesı ve benımde cok hosuma gıttıgınden dolayı cok kısa bır sure sonra Burgman AN 400 almayı dusunuyorum.

Motoru alıken sızlerden yardım alacagım 2. el bır ıkı tane buldum 9.000 ytl ye 2006 ustası olan sızsınız yardımlarınız benım ıcın cok onemlı .

İnşallah aldıktan sonrada bulusmalarınıza katılacagızzz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin klavyen zarar görmesin...:rendeer:

Herkese Selamlar ;

Kız arkadasımın cok ıstemesı ve benımde cok hosuma gıttıgınden dolayı cok kısa bır sure sonra Burgman AN 400 almayı dusunuyorum.

Motoru alıken sızlerden yardım alacagım 2. el bır ıkı tane buldum 9.000 ytl ye 2006 ustası olan sızsınız yardımlarınız benım ıcın cok onemlı .

::hosgeldi aramıza umarım ıstedıgın motora kavusursun en kısa surede:cat::bestmt:::tutkuy::

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/21419-suzuki-burgman-paylasim.html

bu baslık cok ısıne yarar burgman almayı dusunuyorsan

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda motosikletine kavuşursun ancak seçtiğin model biraz büyük bi scooter bence sen eğer tecrüben yoksa daha küçük birşeyle başla daha sonra alırsın

hoşgeldin kardeş normal adın yokmu,biraz kendinden bahsetsen

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:cat:
ehliyet ve koruma kıyafetlerine dikkat diyorum:cat:

öncelikle MT ailesine hoşgeldin kardeşim.....
400 lük Burgman güzel bir tercih fakat daha önce benzeri maxi scooter'lardan kullandınmı?

umarım bilinçli ve doğru tercihi yapmışsındır:cat: fiyat ne olursa olsun mutlaka 1000,-ytl ve üzeri pazarlık payı olur!! unutma ve mulaka ısrar et.

Selamlar,

Herkese Selamlar ;

aramıza hoş geldin umarım keyifli ve eğlenceli vakit geçirirsin:rendeer:

hoşqeldin...yakın oturuyoruz...tanışmak üzere...bu arada hanqi firmadasın oto. sektöründe ?

hoşgeldin aramıza istediğim motoru aırsın inşallah ama ilk önce biraz deneyim gerektirmezmi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar