Herkese selamlar

Siteyi bir süredir takip ediyorum. Donald Duck'ın yazılarını çok faydalı bulduğumu söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda diğer yazarlarında köşelerini takip edeceğim. Motosiklet sevgisi kardeşimin F650GS almasıyla bende de patlak verdi. Honda'nın "Güvenli Sürüş 1" eğitimine katıldım ve benim için çok faydalı oldu. Daha sonra bazı sürücü kurslarının eğitim alanı olarak kullandıkları Etiler'deki çıkmaz sokakta kardeşimin motoruna bindim haftasonları. Bir süre sonra kendime güvenip nasıl olsa "bu alet nereye bakarsan oraya gider" tekniğini de bildiğimi varsayarak dar bir alanda dönmeye kalkışıp, tam dönüşün bittiği esnada "acaba dönemeyecek miyim?" paniğine kapılarak başımı döneceğim yönden kaldırıma çevirince kendimi havada uçarken ve daha sonra çimlerin üzerinde buldum. O zamandan beri kardeşimin motoruna binmiyorum. Yanlış anlamayın, kardeşimin bana kızdığı ve motoru vermediği için değil :cherry: Sadece kendime daha uygun bir motor edinip onda tecrübe kazanmak niyetim. Geçtiğimiz c.tesi sınava girdim ve oldukça iyi geçti çok şükür. İnşallah ehliyeti alınca bir şeyler düşünüyorum. Şimdilik benden bu kadar. Tekrar selamlar, sevgiler.

Welcome Herakles. Senin yaşadığın olay herkese ders olur ilk defa motora biniyorsan 2500ccyi geçmicen yoksa yeri öpersiniz.

evet 2500cc yi geçme zaten istesende bi daha geçemessin mezarına ziyarete geliriz artık ( allah korusun) :flower:

evet barisinda dediğigibi ilk secim 50 ile 250cc arasında olmalıdır DD ' den gerekli bilgilerine aldığına inanıyorum ve burda sonluyorum.

aleykümselam dostum, hoşgeldin. Motorunuda en kısa zamanda hayırlısı ile alır
ve allahın izniyle kasasız belasız sürersin ( amin ) :thumleft:

herakles hoşgeldinnnn...

barışcı gülüm 2500 cc motor varmı yav :sunny:

Herakles, Siteye ve aramıza hoş geldin.

Senin anlattıklarından aklıma geldide.

Bende bi ara arkadasıma motor sürmesini öğretiyordum neyse belli bir seviyeye geldik düz yolda sürüşler iyi gidiyordu. Artık dönüşleri ögretmeye calısıyordum fakat gel görki bizim arkadas tam dönecek bir arac görüyor ve dönemeden devam ediyor yoluna :). Yani bu şekilde dönüşler gercekten önemli ve çok dikkat istiyor. :queen:

aramıza hoşgeldin :cat:
ilk başlangıçta yamaha ybr 125 bence sana çok şey öğretecektir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar