Herkese Selamlar

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bu kış motor almayı düşünüyorum ama motor hakkında hiç bilgim yok.Yarın ehliyetimi alcam.Kafamda birkaç soru işareti var yardımcı olursanız sevinirim.
1-Apartman dairesinde yaşıyorum.Motoru apartmana girerken bahçe var bahçede bıraksam olur mu?Motorlarda nasıl bir güvenlik önlemi var çalınmaya karşı(alarm filan oluyormu?)
2- Motor vergileri nasıl çok oluyor mu?
3- Hysoung GT 250 R düşünüyorum tavsiye edermisiniz.
Şimdiye kadar 2 defa motor kullanabildim.İnanılmaz zevkliydi.Şuan tam bir motor tutkunuyum alacağım günü iple çekiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

öncelikle hoşgeldin.motor almadan önce ehliyet alman çok akıllıca bir davranış.
alacağın motoru tabi ki binanın bahçesine yada otoparkına bırakabilirsin.ben apartmanın bahçesinde komşunun balkonun çelik kilitle bağlıyorum.disk kilidi takıyorum ve gidonu kilitliyorum.motosikletler için alarm sistemleride mevcut.fiyatlarıda 40-50 ytl civarı diye biliyorum.vergi konusuna gelince:bendeki 250cc motor için yıllık 60 ytlyi iki taksit ödüyorum.tabi bu vergi oranları motosikletin motor hacmine göre değişir ve altı ayda bir,yılda iki taksit olarak ödenir.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım yanlız bahçeye bıraktığın zaman kışın sorun olmuyor mu?Açık alan yağmur filan...

aramıza hoşşşgeLDin :) Bahçede muhafaza edebilirsin yalnız çalınma tehlikesi yüksek :) biliyosun hırsızlar sınır tanımaz :)

HYo :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar