HERKESE SELAMLAR

Merhaba bende aranıza yeni katıldım adım Gökhan 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum şimdilik ilk hedef taksim göztepe arasını trafiksiz ve 10-15 dk ye indirmek :cherry: için ve haftasonları gezmek için bi scooter almak deneyim kazandıktan sonra racing e kadar ilerleyip bi honda cbr almak istiyorum herkese merhaba sorularımla sizi bıkabilirim şimdiden sorry :rendeer:

trasher, hoş geldin arkadaşım.
merak etme buradaki arkadaşlarımız seviyeli her soruya seve seve cevap verirler yeterkı sen yazmaktan bıkma :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin trasher :rendeer: biz öyle sorulardan bıkmayız yardımcı olabilirsek mutlu oluruz sor bakalım ne soracaksan verecek cevabı olmayan sorudan korkar bizde cevap var :cat:

trasher, hoşgeldin. bende göztepedeyim. burdan taksime 15 dakkada gidemezsin. anca beşiktaşa gidilebiliyo. scooterla anca yarım saate indirebilirsin. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin dostum. :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar soruları yavaş yavaş yazmaya başlıcam gerekli topiclere :D 15 dk olmasada 30 dk de gideriz napalım onuda ilerde 15 dk yaparız :D :cherry:

ooo gökhan kardeş,
seni burlarda görmek ne güzel :bounce: :bounce:
hatırlamışsındır beni herhalde

invent' Alıntı:
ooo gökhan kardeş,
seni burlarda görmek ne güzel :bounce: :bounce:
hatırlamışsındır beni herhalde

kardeş bende seni arıyodum msn kayboldu değiştirdin heralde abi racing derken scooter almaya karar verdik :cherry: :queen: ilerde oda olcak inş msn ini versene bana konuşuruz msnden..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trasher, hosgeldın kardes.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar