Herkese Selamlar

Herkese merhaba. Geçen sene üye olmadan kaçak olarak siteyi bayağı sıkı bir takip ediyodum.Ehliyet alma durumu suya düşünce kendimi motosiklet ve arabalarla ilgili herşeyden uzak tutmaya çalıştım ta ki bugüne kadar.
Gelir gelmez bir fikir danışmak istiyorum size. Tanışma bölümünden de sorulur mu :silent: bilmiyorum ama acemiliğime verin bu seferlik:wiinkk: Ben B ve A2 ehliyetini bir almak istiyorum. bi de benim isteğim vitesli bir motrorla eğitim alıp cbf 150 ybr 125 gibi motorlarla başlamak.iki kurs yeriyle görüştüm biri "istediğin motorla eğitim veririz sana" dediler fakat ders saatleri bana pek uymadı bu temmuzdaki sınava yetişebilmem için 2-3 günlük başlamış bir sınıfa girmemi önerdiler. Diğeri ise aklımı toptan karıştırdı. "daha önceden motosiklet kullanmayı bilmiyorsan sana burada A2 eğitimi veremeyiz" dedi daha sonra gençler bu işi kıvırıyorlar deyip "hadi seni kaydederiz" dediler.ben vitesli diye tutturunca "ne denk gelirse onla eğitim yaparsın" dedi.Bir de motosiklet eğitimi arkaya artçı hocayı alarak mı oluyor. 2. yer öyle dedi 1. yere sormadım.benim bildiğim kadarıyla artçı ile gitmek başka bir maharet ve tecrübe istiyor.bu ikinci yerinde ders saatleri bana uygun.sizce scooterda eğitim ve ehliyet alıp vitesli bir motoraehliyeti alınca geçebilir miyim? şimdi sizlerden yorumlarınızı bekliyorum. uzun bir başlangıç oldu :D ilginiz için teşekkürler

hos geldın sefa geldın kazasız surusler dılerım ayrıca egıtım alıcaksan vıteslıde al derım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba hoşgeldin. ..:cat:

merhaba hoşgeldin..
vitesli motor süreceksen eğitimi de vitesli motorda almanı öneririm..

hoşbuldum xnode :D

hoşbuldum pg13. o zaman gelecek ders seansını bekleyip, temmuz sonrası sınava giricem galiba bu gidişle.babam tanıdık vasıtasıyla bir yer daha bulmuş şimdi aklıma geldi o zaman vitesli diye kurstakilerin başının etini yemeye başlıyim :D

Son düzenleme:
hoşbuldum cakalaz :):):)

bu arada saolsun kirke ile pg13 vitesli de eğitim almamı öneriyor da diyelim ki kursla vitesli motor konusunda mutabakata varamazsam. scooterla eğitim alıp,ilk motor olarak vitesli motor seçersem zorlanır mıyım? Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz?:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Niyet 0070 hosgeldin arkadasım sordukların konusunda sana ben pek yardımcı olamam cok fazla tecrubem yok emınımbırcok tecrubelı arakdas sana yardımcı olcaktır ama ehlıyet kursları hakkında bende bısıler solemek ıstıyorum.bende daha yenı aldım ehlıyetımı bı kac hafta oluyo.İlk gıttıgımde kayıt olmak ıcın motor kullanıp kullanmadıgımı sordular bende kullanmadıgımı söleyınce cogu yer azarlama durumuna geldı motorun yoksa nıye ehlıyet alıyosun dıyen bıle oldu.Şaşırıp kaldım ağlasam mı gülsem mi şasırdım.Mantıga bakarmısın yanı ben ehliyetsız mı cıksaydım trafıge motorum yok ehlıyetımı almaya geldım ehlıyetımı alıcam sonra motorumu alıcam bu kadar basıt ama yook olmaz neden biz Türküz çünkü kendimize has özellıklerımız var.Zaten egıtım falanda vermıyolar sınav sıstemıde cok salakca bılmıyorum heryerde aynımı.Komısyon onde arabanın ıcınde arabada abska bırı sınav oluo ben onu takıp ettıp sonra araba durdu bana gıt ısaretı yaptılar bende gıttım gormedıler bıle ne yaptıgımı .uff neyse ya canım sıkıldı iyice

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

hepinizin "hoşgeldin" karşılamalarına çok teşekkür ederim. 1 saat kadar önce kadıköy gelişim sürücü kursundan İbrahim beyle konuştuktan sonra gelişime yazılmaya karar verdim. hemde vitesli motor konusunda hiç bir sorun yaşamadan kendisine tekrar buradan teşekkür ediyorum. temmuzda açılacak olan sınıfa girip önce B daha sonra da A2 ehliyetimi alıcam.işallah bir terslik çıkmazda kasım gibi ehliyetimi alırım ondan sonrada iş hondanın fiyat politikasına kalıyor(honda nolur yıl sonuna kadar cbf 150 ye zam yapma. tamam mı canım?:rendeer:) hepinize tekrar tüm yorumlarınızdan dolayı çok teşekkürler. daha sonra görüşmek üzere...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar