HERKESE SELAMLAR...

MERHABA ARKADAŞLAR.BEN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM ADIM SERCAN.ŞUAN ELİMİZDE BULUNAN 1965 MODEL BİR MZ ES175/1 MOTOSİKLETİ TOPLUYORUZ.BAYAĞI UZUN BİR SÜREDİR PAS KAZIYORUZ.NİKELAJ YAPTIRIYORZ.ASTAR DA ATILDIKTAN SONRA EN SONUNDA İŞİN BOYA KISMINA GELDİK.UMARIM ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIRIZ.ÇALIŞMAMIZ BİTİNCE RESİMLERİNİ YAYINLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM

SELAMLAR... :bestmt:

MZes175,

hoşgeldin dostum kolay gelsin kumlama diye birşey var zımpara yerine kullanılıyor bi yerlerde duymuştum bi adam arabasına yaptırmıştı istersen onu araştır çok uğraşmassın pas kazımak falan uzun zaman alır neyse kolay gelsin

hoşgeldin mzes175 , forumlarda yazarken küçük harfler kullanıyoruz , ok?

Hoş geldin hocam, hadi bitir işide yollarda görüşelim. Zevkli ugraş. Bence şimdiden resim çekmeye başla hani nasıldı ne hale getirdik tarzı birşey olur. Kolay gelsin.

Valla abilerim,motor'un parçaları şuan boyanıyor.aslında motoru toplayan ben değilim amcamla birlikte topluyoruz.amcam eski motorculardandır.resimleri çektim ama parçalar astarlıyken.yani boyalar tamamen hallolsun boyalı resimleride koyacam.motorun eski hali yok yani eskiden de hurda değildi.sadece bi kaza sonucu bir kaç ezilme vardı.amcamda başlamışken komple sokelim ve bir bakım yapıp tekrar boyaylım dedi.Ama malesef yollarda görüşemeyeceğiz.çünkü o motor o kadar toplandıktan sonra trafiğe çıkarsa çok yıpranır.bu yollara dayanamaz sanırım.en iyisimi vitrinde kalsın.zaten ben istesemde binmek amcam bindirmez :)

hoşgeldin benimde es175/1 MZ motosikletim var ama 1964 model boyası bile orjinal motosikletinin kıymetini bil ve kolay gelsin :)

Kumlama arabaya yapılmaz diye biliyorum.Ya da çok fazla parçaya ayırmak gerekir.Çünkü kumlama büyük kova gibi bir haznenin içinde yapılır ve parçanın o hazneye sığması gerekir.Yani haznenin çapı da en fazla 1 , 1,5 metre olur genel de.

Süper Moderatör (BBRR)
arkadasim hos geldin :rendeer: resimlerini sabirsizlikla bekliyoz
sinan sende yoktun ne zamandir :king:

evet yoktum çoktandır net'e girmiyordum aslında ben seni çıkartamadım yoksa tanıyordumda nick mi değiştirdin :thumright:

Hoşgeldin sercan umarım emeğin boşa gitmez ortaya güzel bir motor çıkar keyfini çıkarırsın kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar