herkese selamlar

arkadaşlar herkese selamlar. 2 gündür takip ediyorum siteyi ve çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Anladığım kadarıyla bilinçli bir takım var burada forumlardan okuduğum kadarıyla yenilere yardım edip yönlendiriyorsunuz çok teşekkürler. Ben de yeniyim, motorum yok araştırıyorum. 2 günlük araştırma sunucu şimdilik honda cbr 125 gayet iyi görünüyo. bi öğrenci olarak zorlayacak ama bakalım....
bu arada ilk girşte okuduğum yazı beni etkiledi. onun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
yeni başlayanlara hitaben.
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2729

Hoş geldin. İnşallah istedigini alırsın ve aldıgını seversin.

Aleykümselam.Bende öğrenciyim ve motor almak istiyorum.Almak istediğin motor şahane .Allah inşallah sanada banada naship eder... :cat: :thumleft: :thumleft: :flower: :flower: :)

Moderatör (forrap)
Hoşgeldin kardeşim allah gönlüne göre versin. Umarım istediğin motora kavuşursun. :cat: :cat: :cat:

Makmuhak hoşgeldin aramıza motor konusunda seçimin iyi umarım yakında kavuşursun.Şimdiden hayırlı olsun

çok sağolun arkadaşlar. motor konusunda öyle takıldım ki anlatamam hemen masa üstüme koydum bazen oturup onu izliyorum :cherry: resmen aşık oldum yaa :joker: :joker:

bu arada en çok istediğim şeylerden bir tanesi buradaki arkadaşlarla bir gezi yapmak.... :flower:

bana motorsikleti sendirdiği için çok teşekkür ederim :bestmt: daha motorum yok ama.....

Selam hoşgeldin :cat:

Bahsettiğin yazı gerçekten çok önemli bir yazı ve yazıyı kaleme almış olan Zafer Yangın'a bir kere daha teşekkür etmiş olalım sayende. :cat:

aramıza hoşgeldin dostum inşallah en yakın zamanda motorunu alırsın allah kazaız belasız sürüşler nasip etsin :bounce:

BENDE PARA BİRİKTİRİYORUM... BAKALIM NE ZAMAN ALABİLECEZ... ARKADAŞLAR BİE PAZAR GÜNÜ ARABA İLE GEZİYE KATILMA ŞANSIMIZ VAR HERHALDE.... :mrgreen:

hoşgeldin bende ögrenciyim para hepimizin sorunu ögrenci milleti işte cbr 125 benimde favorim şu an için ama cbr 250 daha bi hoşuma gitti ya :cat:

ben onu hiç duymadım (yani cbr 250). hondanın sitesinde yok herhalde üretmiyolar artık veya şimdilik mi koymuyolar??? google da arattım baya güzel görünüyo fakat bunun sıfırı var mı? biliyor musun? yalnız nasıl oldu da aklıma gelmedi 250 yaa :pr: vuruldum tabi ben 125 liğe gözüm görmüyo başkasını :joker: :joker:

Bende öğrenciyim bütçemin dar olması ve içimdeki motor sevdasının ağır gelmesiyle ilk motorumu aldım. Kendi paramla sahip olduğum ilk motorlu taşıtım. Ama çok keyifli bir makina.
@makmuhak aramıza hoşgeldin. Grup sürüşlerinde görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar