Herkese selamlar..yamaha tricity alsam pismanmi olurum?

Uzun suredir uye olmadan siteyi takip ediyordum, bizimde fikir danisacagimiz konu cikti.uzun suredir aktif yaris bisikleti surmenin verdigi tecrubeyle motor almak istedim..10.000 km tvs pepde acemiligimi attiktan sonra bi 10.000 kmde honda pcx kullandim ve gecen ay sattim. İkinci el Yamaha xcity almayi dusunurken yamaha tricity dikkatimi cekti fiyatlari garip bir sekilde uygun ve hepsinin km si dusuk, genelde 1000-1500 km arasi satilik. Merak ettigim bu motorlarin kronik bir sorunumu var, yoksa sürüşümü zor. Alirsam pismanmi olurum merak ettim. Mobilden yazdim yazim hatalari olabilir kusura bakmayin..iyi forumlar

10 bin km 125 cc scooter kullanıp sattıktan sonra tekrar 125 cc almak mantıklı değil. 125cc bana fazlasıyla yetiyor yükseltmek istemiyorum şekli olsun, yol tutuşu, freni sürüşü daha rahat bir scootera geçmek istiyorum diyorsan tercih edilebilir.

DKN

10 bin km 125 cc scooter kullanıp sattıktan sonra tekrar 125 cc almak mantıklı değil. 125cc bana fazlasıyla yetiyor yükseltmek istemiyorum şekli olsun, yol tutuşu, freni sürüşü daha rahat bir scootera geçmek istiyorum diyorsan tercih edilebilir.

ne kadar rahat olduğu tartışılır bence. hiç oturmadım ama ayak ve diz 90 derece açıyla durmak zorunda. ileriye uzatılamaz yani

ne kadar rahat olduğu tartışılır bence. hiç oturmadım ama ayak ve diz 90 derece açıyla durmak zorunda. ileriye uzatılamaz yani

Sürdüğümde ona dikkat etmedim o kadar uzun süre kullanma fırsatım olmadı fakat freni sağlam, dönüşü daha güvenilir geliyor bu konularda rahat sürüşten bahsettim

Resimlerden ve videolardan gordugum kadariyla cok rahat bir oturus sekli yok genelde işe gidis icin kullanacam işe gidis gelis 45 km kadar..oyle hiz merakim falan yok sadece merakim yamaha tricity ilanlarinda neden hep km dusuk saniyorum 10.000 kmde birtane motor var gerisi 1000-2500 km arasi

Resimlerden ve videolardan gordugum kadariyla cok rahat bir oturus sekli yok genelde işe gidis icin kullanacam işe gidis gelis 45 km kadar..oyle hiz merakim falan yok sadece merakim yamaha tricity ilanlarinda neden hep km dusuk saniyorum 10.000 kmde birtane motor var gerisi 1000-2500 km arasi
Geneli görüntüye aldanıp alıyor ya da beklentilerini yüksek tutup alıyorlar beklentiyi karşılamayınca satıyorlar.

Valla 3 teker olunca sıkışık trafikte o motorun pek bir avantajı yok gibi.

Performans fiyat konuları bir yana, motoru görenlerin alaycı bakışlarını da hesaba katmak gerekli. Ben de görünce yüzümde ister istemez bir gülümseme oluşuyor. Malum üç tekerlekli :). Alanlar genelde motosiklete yeni başlayan ama düşme korkusu yaşayan acemiler. 3 tekerlek onlara güven veriyor.

Ben Xenter`dan sonra surdum, motor gitmiyor. O kadar diyeyim. Cok zorlaniyor 60 km hiza ulasana kadar. Surusu cok kolay, donerken 3.bir teker oldugunu unutursunuz ayni sekilde viraja yatiyor ama cok konforlu bir scooter degil. Hele ki bu kadar deneyimden sonra pisman olmaniz yuksek bir ihtimal gibi.

150 cc olan Xenter cok daha iyi bir secenek olacaktir.

Yorumda bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum..saniyorum yamaha xcity tercih edecem

ozellıkle yenılenen versıyonu bence guzel ,geldımı buralara satısı basladımı bılmıyorum

Bir zamanlar pahalıydi şuan tricty fiyatı en ucuz 3.Yamaha scooter
Delight-Tricty-Nmax-..diye gidiyor
155lik olanı satılır mı hemen bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar