- Konu Yazar
Tekrardan herkese selam sevgi ve saygılar. İsmim Musa, İstanbulda yaşıyorum, Evliyim ve Nerden bulaştıysam sitenize 1 haftadır altını üstüne getirdim ve son nokta olarak gezi bölümü sönmüş ateşi alevlendirdi
Öncelikle hayatımda hiç motor sahibi olmadım, hiç motora binmedim (unutmadan bisiklete iyi binerdim
hiç motor fuarına gitmedim, hiç motorcu tanıdığım olmadı, hiç motorcu görüp motoruyla ilgili soru sormadım, hiç motosikletten anlamam- mazdım(1hafta önceye kadar) ama inanılmaz bir motor hastalığı vardı
) gelin de bu durumu açıklayın hadi ben bile anlıyamıyorken..
Ehliyetimi aldığımdan beri otomobil kullanıyorum fena da sayılmam, ama motor hep kafada bi yerlerde en nihayetinde 1 hafta önce ben niye motor almıyorum diye düşündüm. Öylesine bir düşünceyle yalandan motorlara bakmaya başladım (nasılsa geçer bu heves düşüncesi hakim) cbr 250 r yi görüp çok beğendim ve tamam budur dedim alıyorum
sonra dur forumlara bakayım dedim ve mt deyim. yorumları okuyorum, karşılaştırmaları okuyorum, ekipman önemini okuyorum ve yeni başlayanlara önerileri okuyorum da artık okuyamıyorum bilgi taşması yaşadım çünkü bunları 2 gün soluksız okudum. Sonra gezi topiğine girdim fotolara bakar kafam dağılır dedim ama kafam bi dünya oldu çıkamadım da
gezi bölümü son nokta oldu işte (o bölümde paylaşımda bulunanlara teşekkürler ne fedakarlıklar)
İş cidiye binince araştırma da daha ince oluyor tabi. Benim gibi ilk kez motor kullanacaklara yapılan tavsiyeler doğrultusunda cbf150 ya da ybr125 bu iki motor çıktı karşıma (ekstra tavsiye, yorum olursa da sevinirim) 2. El düşünüyorum malum hiç tecrübe yok eh benden bu kadar ne kadar uzun yazdım kusura bakmayınız. Son olarak sitede yorum yapan sizlerede teşekkürler bu bilgiler doğrultusunda benim gibilere inanılmaz faydalı oluyorsunuz., saygılar..
Öncelikle hayatımda hiç motor sahibi olmadım, hiç motora binmedim (unutmadan bisiklete iyi binerdim
Ehliyetimi aldığımdan beri otomobil kullanıyorum fena da sayılmam, ama motor hep kafada bi yerlerde en nihayetinde 1 hafta önce ben niye motor almıyorum diye düşündüm. Öylesine bir düşünceyle yalandan motorlara bakmaya başladım (nasılsa geçer bu heves düşüncesi hakim) cbr 250 r yi görüp çok beğendim ve tamam budur dedim alıyorum
İş cidiye binince araştırma da daha ince oluyor tabi. Benim gibi ilk kez motor kullanacaklara yapılan tavsiyeler doğrultusunda cbf150 ya da ybr125 bu iki motor çıktı karşıma (ekstra tavsiye, yorum olursa da sevinirim) 2. El düşünüyorum malum hiç tecrübe yok eh benden bu kadar ne kadar uzun yazdım kusura bakmayınız. Son olarak sitede yorum yapan sizlerede teşekkürler bu bilgiler doğrultusunda benim gibilere inanılmaz faydalı oluyorsunuz., saygılar..