herkese selamlar ben ozan-İST

herkese selamlar,

Adım Ozan 26 yaşındayım, doğma büyüme istanbul / beşiktaş .(Ayrıca BJK taraftarıyımdır).
Motorla 2. sınıfta babamın bana aldığı küçük yamaha scooter dan bozma ufak bir motorsikletle motor tutkum başlamıştır.O motor la yaklaşık 5-6 sene geçirdikten sonra satılmıştır.4-5 sene motorsuz geçen zamandan sonra babamın kendisi için aldığı devasa chopperı babamdan çalarak(büyük pişmanlık) 1 büyük 1 küçük kaza geçirdim. küçük kazadan ayaklarımdan 2 büyük sıyrık hatta yarık meydana gelmiştir(işlevel ve görsellikte problem yoktur:)) büyük kazamda ise 2 gün omurgamı sabitlediler kaşığa aldılar yani şükür problemsiz o dertleride başımdan attım.Anneminde isteği üzerine tüm üniversite hayatımı motorsuz tamamladım.Ama artık kendimi bukadar tutabileceğimi farkettim :) Şimdik ise tekrar motor kullanmaya başlamak istiyorum.Artık yeterince kaza tecrübem olduğundan hayırlısı ile kazasız belasız sürüşler yapacağıma inanıyorum.Neyse kısa keselim bu kazaları anlatmamın sebebi almak ve kullanmak istediğim motorların çok güçlü olmasıdır.sırasıyla ;

1.hayabusa(ilk ve öncelikli tercihimdir 1300cc)
2.honda 1000rr
3.suzuki GSX-R 1000
4.yamaha yzf r1

(dipnot: daha önce supersports kullanmadım fakat epey güçlü motorlarla uğraştım.)

Sizinde engin ve tecrübeli bilgilerinizden faydalanmak isterim . Amacım supersport motorlarla haşırneşir olmak ve uzun yollara çıkmaktır.

herkese teşekkür ederim, umarım hayırlı yolculuklar bizi bekler esen kalınız.:)

yeterince tecrübe kazandığını sanmıyorum. O yüzden benden en fazla cbr 250 r önerisi alabilirsin. Geçmiş olsun ve hoşgeldin. :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar