- Konu Yazar
Herkese iyi günler forumu takip ediyordum ama üye değildim bugün 2.günüm forumda İsmim Samet 18 yaşında lise son sınıf elektrik elektronik okuyorum. Şimdiye kadar paten kayıyordum ve bmx kullanmıştım her zaman aktivite yaptığımda kimse eşlik etmezdi kimse eşlik etmezdi ilgilenmezdi böyle şeylerşe ve tek takılmaktan çok sıkılırdım. Genellikle bir çok kişi ot gibi gezinmeyi tercih ediyor ve sevgili muabbeti başka bi bok bilmeyen zihniyetler. Motorcu olmak farklı birşey burada abiler ablalar ve arkadaşlar ile tanışıp beraber vakit geçire bileceğim farklı ortamlar muabbetler kuracağımı düşünüyorum
Yazdan beri fotoğrafçılık ile ilgileniyorum kendimce yapıyordum sonra fotoğrafcılık kursuna başladım hoca ilk haftadan dedi zaten sen profesyonel olmuşun diye sonra kursu bıraktım fotoğrafcılık yaptım hafta sonları çekımler yaptım para kazandım sonrada motor aldım alınterim ile. baba perisi yemem kendime yediremiyorum en başında.Bir süreliğine fotoğrafcılığa ara verdim ilgilenmiyorum yaza kadar. Çok konuşuyorum yazıyorum kusura bakmayın beni tanımış olursunuz böyleliklede yaşıma göre fazlasıyla olgun davranır düşünür hareket ederim neyse Herkese şimdiden çok çok selamlar eğlenceli komik biriyimdir ve fazlasıyla cesur korkmayan manyak bir yapım vardır bu dediğim laf olsun torba dolsun hesabından değil. :cyclopsan
r: Motor benim 3 senelik hayalimdi. Ailemin başıma bişeyler gelmesi korkusundan dolayı alamıyordum almak istemiyordum ocak'da yaşımı doldurdum ve gittim kendim motor aldım ve bizimkilere gösterdim olumlu karşılamak zorunda kaldılar. :queen: 3-4 gün öncesinde ilk motoruma kavuştum ve sizlerle paylaşmak istedim herkesin görüşlerinizi bekliyorum. 19A tercih etme sebebim başlangıç için. Mash , fizy vs daha çok sucu motoru olduğu için 19a maxi scooter gibi olduğu için tercih ettim ve daha iri kasalı :sunny: Ve havalar ısındığında forumdaki scooter kullanan abiler ablalar kardeşler ile geziler düzenleyip beraber vakit geçirmeyi çok istiyorum. Herkese selamlar :bounce:
Motorun satışını aldıkdan sonra ilk resmim.

Buda motorun kullanıcı olan ben. :farao:

Motorun satışını aldıkdan sonra ilk resmim.

Buda motorun kullanıcı olan ben. :farao: