Herkese Selam

Yaklaşık 1 aydır keyifle siteyi takip ediyorum. Yazılan konulardan çok bilgi aldım desem yeridir, bizzat yaşadım :) Motor kullanmaya yeni başlıyorum Regal Raptor 250 E-9 bir motor aldım.Hiç tecrübem olmadı motor kullanmasında ilk başlarda baya bir tırstım açıkçası nasıl kullanıcam bu motoru diye, tabi ilk acemilik 250 cc vitesli bir motor kimi görsem yeni başlıyorsun neden daha düşük bir motor seçmedin dediler, açıksası ilk görüşte aşk :) sesi, duruşu beni mest etti. dedim ya motoru nasıl kullanıcam diye tırsarken üstüne bindim kaskımı taktım 3 metre ileri 2 metre geri gide gele bir baktım sokakta turlamaya başladım :) rüzgarı kaptık sanırım. Ehliyet ve diğer korumalıklarım henüz yok ama olucak kesinlikle. Kışın kullanmayıp yazı beklicem dört gözle ehliyeti de alıcam yaza kadar. Sonra sizlerle gezilere katılıcam inşallah bunu çok istiyorum şöyle kalabalık bi şekilde motor sürmeyi. Şimdilik benden bu kadar :cat: Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hoşgeldiniz,motorunuzda hayırlı olsun.
Bu arada adınızıda yazsaydınız daha güzel olacaktı.:)

Hoşgeldiniz,motorunuzda hayırlı olsun.
Bu arada adınızıda yazsaydınız daha güzel olacaktı.:)

Teşekkürler Hoşbuldum. Kusura bakma yazmayı unutmuşum :)
Adım Alpay yaş 34 İstanbul Başakşehir

Büyükçekmecede Ulus internet Cafedeyim bana yakın olan varsa çayımı içmeye beklerim

Saygılarımla

Bu da aldığım motor

Uploaded with ImageShack.us

Hoşgeldiniz,Alpay :rendeer:
Yeni motorunu güle güle kullanmak nasip eylesin.

Herşey gönlünce olsun..

Memnun oldum Alpay kardeş,bende Uğur :)
Yolumuz düşerse gelir çayınıda içeriz :)
Tekrardan Hoşgeldin,iyi forumlar...

Aramıza hoş geldin abi motorunda hayırlı olsun çok güzelmiş kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Abim aramıza hoş geldin.. Ehliyeti uzatmadan al.. Ben de senin gibi grup sürüşü için an atıyorum.. Ocak ayı içerisinde alacağım Allah kısmet ederse ben de bir Apache:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar