Herkese Selam...

Merhabalar ben Murat Yeşilyurt. İzmir Bornovadan aranıza yeni katıldım, Kamu görevlisiyim, 36 yaşında geç gelen bir motorculuğum var. Mz Baghira sarı kanarya motorum ile sosyal etkinliklerde aranızda yer almaktan mutluluk duyacağım . saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldiniz. Hiç bir şey için geç değildir, yapmamak geç kalmaktır sadece :)

hoş geldiniz abicim , artık sizde ; marşa basıp yola çıkınca hayat buymuş diyenler grubu olan motosiklet camiasındasınız , hayırlı uğurlu olsun

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldiniz.
Umarım aramızda iyi vakit geçirirsiniz.

merhaba mersinden sercan yılmaz öğrenci motor dünyasında çekirdekten yetişmeye çalışyorum..bir bmw cinin bildiği kadar motor bilgim ve her bmw 1200 gs gördüğüm yerde sahibi nası birisi olursa olsun tanışrım hayalimdeki motor..bmw f 650 gs 1200 gs babamda da bmw r57 varmış zamanında 57 model deyip geçmeyin şimdikilere taş çıkartır 2.5 luk bababadan geçme hastalık...motosiklet.net süper bir forum sitesi A-Z YE herkes dilediğin bulr burda profosyonel kişiler çoktur...

arkadaşlar alakanıza gercekten cok teşekkür ediyorum, bu kadar sıcakkanlı motor sevdalısı bir grup içerisinde güzel zaman geçirmemek mümkün mü, görüşmek üzere sağlıcakla kalın gazınız eksik olmasın:cat:

Hoşgeldin, Marmaris'ten selamlar..

Baghira hep merak ettiğim bir motor. Memnun musun hocam? Servisini, bakımını falan nasıl hallediyorsun? Tenere motoru kullandığı için motor konusunda sıkıntı olmuyordur belki ama diğer parçaların durumu nasıl? Arazide denedin mi hiç, offroad performansı hakkında bir şeyler söyleyebilir misin?

Biraz soru yağmuru gibi oldu ama, idare ediver artık :) Marmaris'te bir tane var, sürekli görüyorum. Görünüşü falan çok güzel. Oldukça heybetli duruyor. Motoru zaten efsane. Neden fazla satmadığını merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla bir polis ihalesi için ülkeye birkaç tane getirilmiş, ihale kazanılmayınca da devamı gelmemiş. Aslında deli gibi satacak bir alet. Yazık olmuş bence.

sevgili akinosan,
yaklaşık olarak 3 ay önce satın aldım ve halen kullanmaktayım, bu süre içerisinde birçok kez off road a çıktım çok fazla hard olmasada offroad dı, arazi performansı gayet güzel, zaten senin de dediğin gibi üzerinde 660 yamaha motor var , motor sıkıntı vermedikten sonra geri kalan rutin servisleri de yamaha servisinde karşılıyorum ve şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım, çok güçlü ve tam enduro performanslı motor bence, 12,5 lt yakıt ile geçen hafta içerisinde 200 km asfalt 100 km arazi olmak üzere yol yaptım, yani yakıt açısından da tasarruflu bence..
umarım sualine cevap olmuştur.

sevgili akinosan,
yaklaşık olarak 3 ay önce satın aldım ve halen kullanmaktayım, bu süre içerisinde birçok kez off road a çıktım çok fazla hard olmasada offroad dı, arazi performansı gayet güzel, zaten senin de dediğin gibi üzerinde 660 yamaha motor var , motor sıkıntı vermedikten sonra geri kalan rutin servisleri de yamaha servisinde karşılıyorum ve şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım, çok güçlü ve tam enduro performanslı motor bence, 12,5 lt yakıt ile geçen hafta içerisinde 200 km asfalt 100 km arazi olmak üzere yol yaptım, yani yakıt açısından da tasarruflu bence..
umarım sualine cevap olmuştur.

Teşekkürler hocam..

Güle güle, kazasız belasız sürüşler dilerim..

baghira yı ilk kez duyuorum profilinde MZ MARKASI OLARAK YAZIYOR...MOTORUN SANA YETİYOSA VEDE GÜZELSE EN İYİ MOTOR SENİN MOTORUNDUR HER ZAMAN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar