Herkese selam

merhaba arkadaslar ben hüseyin 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum siteye yeni üye oldum.çok güzel bi site. ben bir motor hastasıyım.motorum da yok kullanmayıda bilmiyorum. dün a2 ehliyetine yazıldım.ehliyeti alınca da honda cbr 600rr almayı düşünüyorum.acaba kullanmayı öğrenebilirmiyim?araba kullanmayı çok iyi biliyorum ama motor farklı tabiki.sizlerin görüşlerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin kardeşim Ehliyetini alıp motoruna bi an önce binmen dileklerimle allaha emanet ol allah kaza beladan korusun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 CC lik bir motor başlangıç için aşırı fazla, bence ölüme gitmek istemiyorsan öncelikle maximum 150 lilk bi motor al, çift zamanlı, sağlam kaportalı ikinci el bişey al, 1 yıl onu kullan, yada honda cup gibi bir şey, motor kullanma konusunda sıkıntı yaşamaz, biraz toyluğu atar hale geldiğinde de 600 mü istersin 1000 mi :) O sana kalmış, fakat bu vebale girilmez, sana kimse ilk olarak 600 lük motor satmaz derim..

Hosgeldin. Ehliyetin hayirli olsun. Bende bu sene mart ayinda ehliyeti aldim ve motora basladim. Bende ilk gazla 600 luk le basliyim diyodum ama beni seven yada bu isi bilen insanlarin ogutlerine kulak verdim ve GT250R ile basladim. Aslina bakarsa baslangic icin alinabilecek maksimum motor bu. Ve sadece baslangic degil 1-2 sene rahatlikla hevesini alirsin. Hem kalipli (172kg) hemde sport tarzda bir motora alismis olursun. Sonrasinda yukselt bence.

hoşgeldin,hoşbulduk.

hayatında hiç motor sürmediysen,başlangıç için 600 cc çok büyük derim.

onun ilk önce 125 cc ile başla.mesela yamaha ybr 125:cat::)

Moderatör
Hoşgeldin 600 RR al, hiç korkma. Nasılsa aldığın günün akşamı bu motorla başedemeyeceğini anlayacaksın. O zaman bana hediye edersin.

ahahah millet atlamış bu başlığı :)

Hoşgeldin aramıza..

Kısaca, 600 cc avrupai ölçekte motosiklet sürüş ve teknik eğitimini almamış birisi için tavsiye edilir bir cc değildir..

yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.bencede aslında başlangıç için 600cc tehlikeli.hayırlısıyla şu ehliyeti alayım.sonra hangi motoru alacağıma karar veririm...

hoşgeldiniz.
600rr mevzuuna hiç girmiyorum.
zira hiç 600cc'yi bi arada görmedi şu sağ bileğim :)
sizinkide görmese iyi olur bi süre.
bak girmişim mevzuya hafiften yine.
hoşgeldiniz.

Moderatör
hoşgeldiniz.
600rr mevzuuna hiç girmiyorum.
zira hiç 600cc'yi bi arada görmedi şu sağ bileğim :)
sizinkide görmese iyi olur bi süre.
bak girmişim mevzuya hafiften yine.
hoşgeldiniz.

Demekki yeterince sağlam değilmiş. Erkeksen gel bilek güreşine :p

kafanız güzel diye arkadaşın başlığını mahvetmeyiniz efenim.

memleket nere vanhelsing?

motosiklete daha güçsüz bi motorla başlayıp öğrenmeniz gereken püfleri onda öğrenmeniz gayet sağlıklı olcaktır.
misal;
-600cc 4 silindir başlangıç için hatta çoğu zaman ilerisi için bile fazladır.
-tarzınız belkide enduro veya başka bir tipe kayacaktır, kullandıkça şekillenecektir.
-yalovada motosiklet kültürü yok denecek kadar azdır.

Moderatör
kafanız güzel diye arkadaşın başlığını mahvetmeyiniz efenim.
-yalovada motosiklet kültürü yok denecek kadar azdır.

Motosiklet kültürü diye birşey olmadığını bilemeyecek kadar kültürsüzsünüz efem... Yinede saygıyla selamlıyorum siz değerli üyemizi.

siz online olunca site ziyaretçi sayısında önemli düşüş kaydedilmekte. bu konuyu düşününüz. motosiklet kültürü vardır.
saygı bizden efendim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar