Herkese Selam;

Adım Yusuf Bilgiç ; 1977 Gaziantep doğumluyum. Bu siteyi bir kaç aydır takip ediyorum. Kayıt olup tanışmak bu güne nasipmiş. Tahmin edileceği üzere bende bir motorsiklet hastasıyım. Motorun insanı uçuran tek şey olduğuna inanıyorum. İnsana uçuyormuş hissi veren başka alet yok bence. Özgürlüğüme çok düşkünüm. Motorsiklet sevdamı kaybettiğim gün artık yaşlanmış biri olacağım. Umarım ölünceye kadar kaybetmem. Şu an bir motorsikletim yok. Dua edin. (bir an önce alabilmem için) İdealim; bir gün içinde 5-6 tane farklı motorum olan kendi garajımın olması. Bütün motorseverleri selamlıyorum.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
yusufhalfeti hoşgeldin dostum, umarım sitemizde kalıcı olursun ve bu sıcak ortamın keyfini yaşarsın. Yeni bir üye olduğun için forum kurallarını okumanı tavsiye ediyorum, aşağıda imzamda link var.
Tekrar hoşgeldin :rendeer:

güzel fikir tuttum bunu al sat yapacağıma para varsa al koy kenara değişik değişik binersin

hoşgeldin :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
yusufhalfeti, Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

Hoşgeldin :cat: :king: Benim üç tane motorum var ama koyacak garajım yok birini yiğenim kullanıyorda o biraz temizlik yüzü görüyor, diğer ikisini ben kullanıyorum ama pek temiz tutamıyorum ikiside yağmur, çamur evin önünde duruyor, üstlerinde bıranda bile yok, nekadar istediklerini yapmaya çalışsanda illa eksik bişeyler kalıyor, inşallah sen yaparsın. :cat: :king:

yusufhalfeti, hoşgeldin... :cat:
nick'inin sonundaki halfeti'ye ithafen :) :
14op.jpg

Hoşgeldin. :rendeer: Bu yaz halfetiye gittim çok güzel bir yer.Ordamı yaşıyorsun.

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. Bu yola motosiklet üzerinde başladık motosiklet üzerinde bitiririz inşallah :) ...

Arkadaşlar dostça mesajlarınız için teşekkür ederim. Sevgili freedom34 resim için çok teşekkürler.Çok duygulandım. Halfeti ile aramız 120 km ama ben gidip görmedim. Tarihin en eski şehirlerinden biri, yarısı sular altında kaldı ama gidemedim. İnşaallah önümüzdeki yaz gideceğim. Sizlerin huzurunda kendi kendime söz veriyorum. Sevgili burak aslen Halfetiliyim ama doğma büyüme gaziantep. Şu anda antep te ikamet ediyorum.

yusuf merhaba hemşo...ben egeliyim...hanım tayfası anteplidir... :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar