Herkese selam

selam arkadaşlar yaklaşık ben 1 yıldır mt üyesiyim ama motosikletim olmadığı için yorum yapma gibi bir işde bulunmadım.Dedemin 15 senedir yatan peugeot 103'ü yapmaya karar verdim sizce çalışırmı?Pedalları bile dönmüyo ama tekerleklerini söktüm yağladım her yerini lastikleri gıcır gıcır sizce bu işe girişiyimmi?

Son düzenleme:
Hoşşgeldin yazılarınla :) Bence uğrasma.. Eskiler her dakika bi sorun verecektir... Çok iyi bir usta lazım sana o zaman bişiler olabilir...

Bncede giriş bizim komsunun 30 yıldır yatan jawa motoru wardı o geçen sene cıkardı yagladı akü vs.. degiştirdi şuan hala binmeye calısıor dememin sebebi calısırken biraz zorluk çekiyor.......

beyler tam bugün girişicektim yağmur yağdı ondan ellemedim ama en yakın zamanda fotolarını eklerim siteye

bence yap çok sağlam motosiklettir o parçalarıda ucuz demende yarar var

arkaşım hemen toplarsın zaten eksiklerinni felan yalnız bir kere karbiratörünü temizlettir bendede var iki tane artık öğrendik bakımını felan sağlam motordur bendekilerin birisi 17 birisi 10 yasında masallah o günden bu güne süperler

arkaşım hemen toplarsın zaten eksiklerinni felan yalnız bir kere karbiratörünü temizlettir bendede var iki tane artık öğrendik bakımını felan sağlam motordur bendekilerin birisi 17 birisi 10 yasında masallah o günden bu güne süperler

saol dostum bizimkinin bi eksiği yok dicem ön iç lastik eksik onuda arkadaşın pejosunun tekerleği patlamıştı ona taktık bizim tek eksiğimiz biraz tembelliz birazda motordan anlıyozda çoook değil ama yapıcaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar