herkese selam

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) tek hayalim dragstarımı sonunda aldım ankarada chooper severler tanışalım cevap bekliyorum

Motosikleti
Su Motoru
Antalyadanım , Ankara değil ama madem selam verdin aleyküm selam...

kazasız yolculuklar.
Ama ankara dan kimseyi bulmak mümkün degil.benim bilidigim benle beraber 3 kişi.
haberleşmeye çalışıyoruz.26 haziran gibi bir arada olma olasılığımız var.
görüşmek üzere.

ankarada chooper severler
Ankara'da motorcu kaç kişiyiz ki şu forumda :) Daha önce başka bir sitede ilk Ankara buluşması organizasyonunda yer aldım ancak daha sonra o siteden ayrılınca burda pek Ankaralı kalmamıştı. Ama tekeli kırmak için motosiklet.net Ankaralıları da bir arada olmalıyız :cat:

Hoş geldin..

hayırlı olsun eryılmazinan.
bende ankaralı chooper "sız" chooper sevenlerdenim. alacam inşallah. az kaldı. dikkatinizi çektiyse motosiklet.net ankaralıları motosiklet.net istanbullularından daha fazla düşkün gibi birbirine. yanlışmıyım?

harbiden zor bu sehırde motorcu bulmakta olmakta :pale: bu sehrın trafigı taksici katılı yapar insanı ODUNCUnun dedigi gibi "yollarda goruşuruz "TEKERİNİZ HEP DÖNSÜN

Ne yani şimdi?Hem Ankaralı değiliz,hem de Chopper ımız yok diye tanışamıyor muyuz?Halbuki ben ne çok tanışmak isterdim. :mrgreen: :mrgreen:

Neyse ya hoşgeldin. :) Takıl sen.

Ya bir de tekerimiz hep dönerse nasıl parketcez biz bunu? :cherry:
Ben hala motoru evin içine sokuyorum.Gece gider filan.Mutfaktan toplamayalım sonra. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar