Herkese selam:)

Henüz bir motorum yok ama bu yaz bir şekilde alacağım. Öncelikle buralarda biraz takılıp sizlerden bilgi alayım dedim:)

Selamlar :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
penguen ::hsgldn::

Teşekkürler herkese:)
Bir de hangi motoru almam gerektiğine karar versem iyicene mutlu olacağım... :)

penguen,ya kardeşim ben aertık sormaktan sıkıldım biraz kendinden bahsetseydinde bizde bilseydik kim olduğunu ha yanlışmı... :bounce:

Hoşgeldin
solaltlogo6hf.jpg

:cat:

MoToR' Alıntı:
penguen,ya kardeşim ben aertık sormaktan sıkıldım biraz kendinden bahsetseydinde bizde bilseydik kim olduğunu ha yanlışmı... :bounce:

Doğruya doğru. Efendim ben güney kutbunda yaşıyorum... İmparator cinsi penguenim. :cherry:

Şaka bir yana, istanbuldayım, adım alper, 30 yaşındayım. Kız arkadaşımı bir şekilde ikna edip bir motor almak zorundayım. Saplantı haline geldi. Açıp açıp resimlerine bakar oldum...

Önce ucuz ve zayıf bir motorla başlayıp sonra asıl istediğim chopperlardan birine geçerim sanıyorum. Gerçi içimden ne uğraşacaksın zayıf motorla, skutırla direk git al bir canavar diye konuşup durmuyor değil şeytan. Ama hakim olmalıyım kendime :silent:

betamix, MoToR, Prometheus, unrealworm, ledo, teror, Skullhunter, Hepinize teşekkürler:)

hoşgeldin penguen,

Bende seninle aynı durumdayım. Önce scooter la başlamak en doğrusu, daha sonra bir drugstar 600 alınmalıdır kanaatindeyim. Ben F650 BMW ile eğitim aldım ileri sürüş tekniği ile ilgili. Hiç kullanmadıysan motor daha evvel nasıl bir güç olduğunu anlıyamazsın. Korkunç bir güç... Gerçi ben hala enduro ların en rahat sürülen motorlar olduğunu düşünüyorum ama choopper ın da havası bir başka be bilader yani..

Tekrar hoşgeldin. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar