Herkese selam ..

Merhaba ,
sebebim : işe giderken binerim diye düşünerek ve hergün işyerimde arkadaşlara çaktırmadan akşama kadar internet sitelerini dolaşarak başlayan motor merakım..bugüne dek hiç motora dokunmamış olmama ragmen..
kime dediysem bu hevesimi, kursağımda bıraktı..
ama olsun , bugün olmazsa yarın olacak ama en yakın zamanda 2 tekerle yollarda olacağım..
kararlıyım :)
dedim ya daha önce hicbir motora dokunmadım bile, o yüzden saçma sapan sorularım olursa şimdiden affola..

Suat..
İstanbul..

hosgeldın pascal!bende aynı durumdayım!alıcam bende su scooterlardan bı tane!sen ne tür bakıyosun!yaz gelıyor!hayat baslıyor!

sen de hoşgeldin,
ben de uygun fiyatlı bir scooter düşünüyorum, motor ve sürücülüğe giriş olacak ne de olsa bizimkisi.. bikaç seçenek var, kanuni mondial asyamotor vs. felan şimdilik kafamda..
hemen eğitimlere başlamayı düşünüyorum yalnız kafama takılan bir konu var ; evimin yakınlarında bir otopark yok, kapının önüne de bırakmakta kuşkularım var..
bu sorunu nasıl hallediyorsunuz ?

güzel bir soru!bende bws alıcam galıba bu sorun yüzünden!merdiven altına sığması açısından!tv üzerindeki şu dandik seyyar antenleri bile çalan hırsız var bu memlekette!dikkatli olmak lazım!mondialleri alırsan bence park sorunu olmaz!çünkü hırsızlar onlara pek bakmaz :queen:

hoşgeldin nouma . çeşitli kilitler kullanabilirsin motoru bağlamak için ancak en sağlıklısı kasko yaptırmak. zaten senin almak istediğin motorlarda pek bişey tutmaz.

hoşgeldin nouma motor almadan önce güvenli bir yer bul bence nolur nolmaz.sen hbgp ye bakma elin oğlu kafaya koydummu mondial mobylet dinlemez alır götürür valla :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar