herkese selam

herkee merhaba arkadaşlar

ankaradan katılıyorum aranıza ehliyetim var lakin motorsikletim yok motor ehliyetini kaç zamandır alayım motor alayım diye düşünüp duruyordum sonunda yaptım ama motoru almadım aklıma takılan bazı sorular vardı onuda böle bir forumda bulurum diye düsündüm en kısa zamanda bi motor alcam inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin abi ama nickine öldüm ya :mrgreen: :cyclopsan karapıçak puhahahaha abi nerden buldun ya bu nick i

öncelikle hoşbulduk arkadaşlar

gurolcbr125 kardeşiim ilk xxx denedim ama olmadi baska birinde varmıs galiba 3x de olmadı bende bunu yazdım nediyim beğenmediysen değiştirelim :)

aramıza hoş geldin kardeş ben ist dayım ama benin ev ank ulus iskitlerde sen neresindensin ank nın:p

hoş geldin karapıcak, bence nıckın cok guzel sakın değiştirme:cat:
ayrıca tebrik ederim seni aklına takılan soruyu hemen sormamıssın arastırma yoluna girmissin... keşke herkes senin gibi yapsa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karapıçak' Alıntı:
öncelikle hoşbulduk arkadaşlar

gurolcbr125 kardeşiim ilk xxx denedim ama olmadi baska birinde varmıs galiba 3x de olmadı bende bunu yazdım nediyim beğenmediysen değiştirelim :)

yok kardeşim ayıp ettin kırıldıysan kusura bakma heralde sen yanlış anladın.Hani karapıçak yani p ile yazmışsın ya ondan komiğime gitti yoksa seni kırmak için falan sölemedim.Heralde istediğin nicki koymakta özgürsün yani
Kırdıysam yinede kusura bakma sana bir kaç tane cicek hediye ediyimde gönlünü alıyım o zaman :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: tüm hepsi senin için ellerimle topladım :) :mrgreen: :mrgreen:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Süper Moderatör (BBRR)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar