Herkese Selam

Selamlar, aranıza yeni katıldım.Epeydir bir motosiklet forumuna katılmak istiyordum ve araştırmalarım sonrasında en "nezih" olarak burayı buldum.Adım Hakan,yaş:21 İzmir'den katılıyorum yarışmaya :p
Motosikletle yakın zamanda bu konuda cahilim diyerek gittiğim sürücü kursunda tanıştım,öğrenip bırakırım diye düşüncem vardı ama üzerine oturunca öyle olmuyormuş :mrgreen:
Oldum olası makinelere ilgim vardır,zaten otomotivde çalışmak istediğim için buna en uygun dalı seçtim.Otomobiller ve otomotivle ilgili yaşımdan beklenmeyecek kadar bilgim vardır ama dediğim gibi motosiklette cahilim daha.Şu an motosikletim yok ama YBR 125 almayı düşünüyorum,koruma kıyafetlerini dizmeye başladım eve;kask ve eldiven aldım.Mont,bot ve pantolon da alacağım yakın zamanda,tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.Daha önceden forum tecrübem var ama bir kusurum olursa lütfen haberdar edin kasti değildir emin olun :king:

hoş geldin kışın yağmurlarda başlayacaksın muhtemelen dikkat et ilk km ler sokak arası olsun trafiğe çıkma hayırlısı olsun şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar