herkese selam olsun!

güzel bir ortam hoş bir sosyete:) kaliteli muhabbetler güzel bir site. motor alacakların yada tutkunlarının uğraması gereken bir site bence. artık bende takılacağım buralarda:) .. herkese selamlar saygılar..:)

Son düzenleme:
yazacamda bişeyler tırstım walla kadir baba sille tokat pozisyonunda:cyclopsan

hoşgeldin sefa geldin:rendeer:

tatar ramazan ''taş kesil'' pozisyonu:D hoşbulduk arkadaşlar..

Hoşgeldinde kim geldi nerden geldi nasıl geldi?? Yani biraz kendinden bahsetsen diyoruz :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin ateş yutan duman saçan:mrgreen:
ben osuran boğa..:cyclopsan

kendini tanıt soluk benizli..:p

Hoşgeldinde kim geldi nerden geldi nasıl geldi?? Yani biraz kendinden bahsetsen diyoruz :mrgreen:

şimdik şöyle oluyor:D ben aslen sakaryalıyım istanbula üniversite okumaya geldim. çapada diş hekimliği 2. sınıfta okuyorum. motorlara fazla hevesli değildim aslında ama fakat ev arkadaşımın hyosung aquilasına artçı olduğumdan beri içimde bir motor aşkı yanmaya başladı:D hem biraz bilgi edinmek hemde bu konuları bilen arkadaşlar edinmek için buralardayım. herkese selam ederim..:queen:

şimdik şöyle oluyor:D ben aslen sakaryalıyım istanbula üniversite okumaya geldim. çapada diş hekimliği 2. sınıfta okuyorum. motorlara fazla hevesli değildim aslında ama fakat ev arkadaşımın hyosung aquilasına artçı olduğumdan beri içimde bir motor aşkı yanmaya başladı:D hem biraz bilgi edinmek hemde bu konuları bilen arkadaşlar edinmek için buralardayım. herkese selam ederim..:queen:

işlem tamam şimdi oldu:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben ramazann tatar ramazan huleyn::mrgreen:

eywallah kardeşim ROAD TO FREEDOM!:mrgreen:

aman abi elini ayağını öpem vurma bilemedim:p:p

cahilliğime ver ramazan abim hoş gelmişsin..:rendeer::rendeer:

galiba donuma yaptım..:cyclopsan:cyclopsan

Son düzenleme:
slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

Taamdır.. Sen geç şimdi sıradaki gelsiiinn :mrgreen::mrgreen:

Sakaryalı hemşerim hoşgeldin....Sitedeki arkadaşları korkuttun:cherry:,gerçi arkadaşların korumaları var :cherry:tatar ramazan tokadı bile olsa vız gelir.....İyi oldu geldiğin hareket lazımdı biraz:queen:

dostum h.g. ne alırdın :mrgreen:

hoş geldin:rendeer: umarım sende bi motor alırsında özgürlüğe kavuşursun:)

öncelikle;
herkese ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etmeyi borç bilirim

sonralıkla; avatar tatar ramazan olduğu için ''kim ulan bu lavuk ne sanıyo kendini'' diyenlere de ufak tefek biri olduğumu ve sadece geyik amaçlı koyduğumu belirtmeyide borç bilirim:p

not: yolunuz çapadan geçerse beklerim okula:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar