mozdogan1 Katılım 22 Ağu 2009 Mesajlar 25 22 Ağu 2009 Konu Yazar #1 Merhabalar adım mehmet antalyadayım herkeze kazasız sürüşler, kasksız kullanmayalım arkadaşlar Son düzenleme: 22 Ağu 2009
mozdogan1 Katılım 22 Ağu 2009 Mesajlar 25 23 Ağu 2009 Konu Yazar #2 mozdogan1' Alıntı: Merhabalar adım mehmet antalyadayım herkeze kazasız sürüşler, kasksız kullanmayalım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum aranıza katılmaktan çok mutlu oldum :cherry:
mozdogan1' Alıntı: Merhabalar adım mehmet antalyadayım herkeze kazasız sürüşler, kasksız kullanmayalım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum aranıza katılmaktan çok mutlu oldum :cherry:
Osbourne Katılım 21 Mar 2009 Mesajlar 5,554 23 Ağu 2009 #3 Hoşbuldun aramıza arkadaşım :rendeer: Malum haftasonu millet geziyordur görmemiştir.. Tekrardan hoşgeldin..
Hoşbuldun aramıza arkadaşım :rendeer: Malum haftasonu millet geziyordur görmemiştir.. Tekrardan hoşgeldin..
BALIKCI-66 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 14 Ağu 2009 Mesajlar 107 23 Ağu 2009 #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. HOŞ geldin paşam, hafta sonu millet gezme telaşında bukadar alıngan olma yawwww...! bak görenler dönüş yapıyor...!:cherry:
HOŞ geldin paşam, hafta sonu millet gezme telaşında bukadar alıngan olma yawwww...! bak görenler dönüş yapıyor...!:cherry:
mozdogan1 Katılım 22 Ağu 2009 Mesajlar 25 23 Ağu 2009 Konu Yazar #7 BALIKCI-66' Alıntı: HOŞ geldin paşam, hafta sonu millet gezme telaşında bukadar alıngan olma yawwww...! bak görenler dönüş yapıyor...!:cherry: Genişletmek için tıkla ... paşa değilim bi şirket te güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum cevap yazan arkadaşlara ayrı ayrı herkeze teşekkür ederim
BALIKCI-66' Alıntı: HOŞ geldin paşam, hafta sonu millet gezme telaşında bukadar alıngan olma yawwww...! bak görenler dönüş yapıyor...!:cherry: Genişletmek için tıkla ... paşa değilim bi şirket te güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum cevap yazan arkadaşlara ayrı ayrı herkeze teşekkür ederim