herkese mrb.

tşk ederim pınar sende aramıza hoşgeldin .bendede seninkinin sarısı var.beraber gazlarız umarım iyileşince:)

Motosikletli hayata hos geldin! Kazasiz belasiz binmen dilegiyle...! :cherry:

Yani boyle soylememin sebebi yeni baslamis oldugun fikrine kapildim sordugun seylerden "Ne alaka!" olmasin! Ben sahsen siteye hos geldin dicek durumda degilim; cunku bende henuz yeniyim! Ama istersen benim yanimda vestiyerin yaninda durabilirsin! Henuz oturma odasina gecmedim! Hala holdeyim de! :)

Son düzenleme:
tşk ederim pınar sende aramıza hoşgeldin .bendede seninkinin sarısı var.beraber gazlarız umarım iyileşince:)

bi sarı bi kırmızı yetmez kanımca :) Düşünsene sıra sıra cometler sarı,kırmızı,sarı,kırmız.... gs bayrağı gibi oluruz negüzel :) Çabuk iyileşte hyocuların gs bayrağı oluşsun hemen :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hosgeldın..motorcu dostum.

:d

hani biraz kendini tanıtsaydın?:)

baştan beri herkes kendini tanıt dio :) başlıorum :queen: :p :p arkadaşlar ben koceeli ünv.alternatıf tıp.öğrencisiyim şu aralar hem okulu hem işi boşlamış durumdayım evde sermış yatıyorum :p :p bir an önce yaz gelse die beklıom :p :queen: gezmeyi cok seviom bateri dersi alıom kücük bi gurup kurmayı düşünüom bu arada rock müzik dinlerim ii guruplar gelirse ülkemıze hiç kacırmam :queen: gündüzden cok gece dışarı cıkmayı severim oda giddiğim yerler malum rock barlar:p bunun harıcınde daha cok şey var ama kısaca anladdım umarım yeterlı olmuştr :cherry:

hoş geldin motorunla motorcu gibi bir resmin yokmu onu koysaydın daha hoş olurdu

:queen: çok yakında "blackfatma" m ve ben en güzel fotolarımızla:p :p siz saygıdeger:p forum arkadaşlarımın huzurunda olacacağız:p
SAYGILAR THE END:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar