Herkese Merhabalar....

Forumu uzun suredir ( 4-5 aydır ) ziyaretçi olarak izliyorum.
Buradaki düzeyli arkadaşlıklara ve grup gezilerine hayran kaldım. Bu forum sayesinde son zamların geldiginden dun haberim oldu ve hemen ilk cıktıgı andan beri almak istedigim ama bir turlu Honda bayisine gidip alamadıgım CBF 150 motosikleti almak için apar topar Bayiye koşturdum. ( Zam geleli henuz bir kac saat olmustu ve içimde eski fiyattan verebilecekleri umudu vardı ) Satıcı ile kısa bir görüşme sonucu boynum bükük bir sekilde mekanı terk ettim.:salut: Malesef vermediler. Zam geleceği söyleniyordu ama bu kadar olması şok oldu.

Neyse en azından foruma üye olayım bari dedim bende, daha ehliyet almam lazım, kask, dizlik vs. vs.. alıp kendimi hazırlıyayım heralde motosikleti de alırız bir gün. ( Heralde 2. el olur artık :pr: )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin...

Hoşgeldin arkadaşım. Geçmiş olsun. Honda hadisesine inan senin kadar üzüldüm. Umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna. :cat:

aramıza hoşgeldin motosiklet'e gönül vermen yeter! en güzeli senin olur inşallah yeterki ehliyetin'kask'ın koruman olsun motosiklet sevgin daim olsun.....

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar