Herkese Merhabalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhba Arkadaşlar,
aranıza Yamaha Tenere ile yeni katıldım. İstanbul'dayım. ve motolojivlog kanalımda vlog yayınlıyorum. Kanalıma bekler hoşça vakit geçirmenizi dilerim.

https://www.youtube.com/channel/UCc6kZilzgYLh8MQ1-qE5gGw

Youtube kanalım ile ilgili yorumları mail ile iletmeniz rica olunur.

teşekkürler,
motolojivlog

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Sadece para kazanma amacı ile yapılan bir şey olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki çok küçük meblalar geliyor youtube'dan.

2,5 milyon izlenen videom var. Son 5 yılda toplasan 1200 falan almışımdır.

İstanbul trafiğini, ki muhtemelen diğer büyük şehirler de öyledir, anlatan videolarınız oldukça bilgilendirici.

Bi gün motosikletle İstanbul'a gideyim diyorum. 600 km yoldan ziyade şu İstanbul içi trafik ürkütüyor doğrusu!

Çekimlerinizde başarılar.

Yalnız, kameranın şehvetine kapılmayınız... Kamera yokmuş gibi sürüp; ilginç bir şeyler çıkarsa aradan derlemeye çalışınız.

Sürüşünüz ve sinirleriniz olumsuz etkilenmesin...

Not: Yeni başlayanlar için İstanbul'da (vb. büyük şehirlerde) şehir içi kullanım, konumlanma, büyük kavşaklardan geçiş vb. alt başlıklarda seri çekimler düşünebilirsiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Youtube üzerinden para kazanmak gibi bir hayalim ve ihtiyacım yok! bilip bilmeden konuşan arkadaşlar zahmet etmesin!
@GezeGeze arkadaşım, istediğin türde videolar mutlaka hazırlayacağım. ilgin için teşekkür ederim!

saçmalayanlara inat yeni videolarım; https://www.youtube.com/channel/UCc6kZilzgYLh8MQ1-qE5gGw

Forumdan Uzaklaştırıldı
@kuzan14 yap, engelleyen mi var?

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Bu arada bu işe cidden devam edeceksen sanırım mikrofonunu yenilemende fayda var. Diğerleriyle karşılaştırdığımda biraz daha boğuk geliyor ve çok fazla dış ses duyuyoruz. Videolarının devamını diliyorum.

He bir de şart mı bilmiyorum ama youtube otomatik yapıyor sanırım titreşim engellemeyi ve yazdığın yazılar da dansediyor öyle olunca. Kişisel fikrim o olmasa daha iyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
@selsa yapıcı eleştirin ve önerilerin için çok teşekkür ederim. ilk fırsatta daha iyi bir mikrofon edineceğim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar