Herkese Merhabalar,saygilar,sevgiler Ve Yaninda Daha Fazlasi

HERKESE MERHABALAR,SAYGILAR,SEVGİLER VE YANINDA DAHA DA FAZLASI...

Derlerdi de inanmazdım,insan poposunu motosikletin selesine deydirince bir daha oradan ayıramaz diye...
Evet,bu ispatlanmış bir kanunmuş,ben ve benim gibi cahillerin bunu yaşaması gerekiyormuş...
Ama,işe iyi yanından bakarsak bende matrixi keşfettim ve nihayetinde sizlerden biri olma şan ve şarefine ulaştım...
Ama yine de içimde biraz utanç var:pr: ,gösterdiğim ön yargıdan dolayı,kendimi yalnız hissediyorum bu konuda:salut: ,eğer aranızda benim gibi davranmış olan biri varsa ne olur,bana ulaşıp,beni bu yalnızlık ve utanç gezegeninden kurtarırsa...
Daha şimdiden şükranlarımı sunar,meleklerin kanatlarının hep üzerinizde olmasını dilerim...

Arkadaşım hoş geldin aramıza.yaf bunda çekincek bir şey yok çok normal bu davranışlar bence...Her türlü problemini ve dertlerini paylaşacağın siteye hoşgeldin :rendeer: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahanda bende böyleydim falla,,, ama burası çok sıcak bir site,, kesinlikle yabancılık hissetmiceksin, gör bak!! burayı bırakamayacaksın..
bu arada hoşgeldinnnn :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoş geldin sefalar getirdin,gel gel çekinme gir içeriye yabancı bir yer değil burası rahat ol.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar