herkese merhabalar Güvenli Sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin,katılımcı olmanı dileriz kerata.:cat:

mayıs ayında kamp ve gezi :)

Hoşgeldin,katılımcı olmanı dileriz kerata.:cat:

herhaldinyo :D Süreki burdayım bea: ) bu arada piknik ve kamp olayına gelince mayısın son haftasında istanbula çok fazla uzak değil bizim burası, 130 km :) ayrıca ortam falanda güzel bütün organizasyonları yaparım ben yeterki geleceğim deyin siz arkadaşlar

herhaldinyo :D Süreki burdayım bea: ) bu arada piknik ve kamp olayına gelince mayısın son haftasında istanbula çok fazla uzak değil bizim burası, 130 km :) ayrıca ortam falanda güzel bütün organizasyonları yaparım ben yeterki geleceğim deyin siz arkadaşlar

Desene köfteler senden :queen:
Bende suları alırım yük olmıyım hep sana mangalcılarda gelir :queen:
Ama gece sabahlama olayı olursa ben anneannemin evın odaları kiralarım söyliyim :queen:

işi de hemen tijarete döktün be kanki :D :mrgreen: :D umarım güzel bi ortam yaratırız olmazsa hayraboludaki arkadaşlarıda çağırırız toplaşırız bir güzel :)

işi de hemen tijarete döktün be kanki :D :mrgreen: :D umarım güzel bi ortam yaratırız olmazsa hayraboludaki arkadaşlarıda çağırırız toplaşırız bir güzel :)

Sitedende gelirler :)
Zaten türkiyedeki tek yürüyen rs50 yi merak ediyolardır :queen:
Hele Pınarr vereyim sv650 yi ver rs50 yi diye sıkıstırıyo benı ama ben vermiyorum :queen:

Sitedende gelirler :)
Zaten türkiyedeki tek yürüyen rs50 yi merak ediyolardır :queen:
Hele Pınarr vereyim sv650 yi ver rs50 yi diye sıkıstırıyo benı ama ben vermiyorum :queen:

Pek bi Güldüm valla :D :mrgreen::mrgreen: Abi Rs50 manyak :D Şahsen ben Deli falan oluyorum :D bu arada sonradan hoşgeldin diyen arkadaşlar HoşBuldum Hoşbuldum :)))) :wiinkk:

Ekstrema arkadaş:)
Gazlamayınız zira o zaman köfteler yakıt kokuyor:p:p
Ben anlamam:farao: Köfteler benden desin, o zaman camiaya girer kardeşimiz, aksi taktirde Tekirdağı dar edeceğim size:p
04 Mayıs 2008 Tekirdağ'dayız, arkadaşımızın üye olmasını kutlayacağız:)

Valla ben anlamam yeni üye olan o :)
Hem abi tam olarak ne zaman oluyo şenlikler bilmiyorum onu özer bilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar