Herkese merhabalar! Bende aranıza katıldım artık!

Öncelikle bütün abilerime ve yaşıtım arkadaşlarıma İstanbul'dan "merhaba!" demek istiyorum. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 21 yaşıma basmak üzereyim Yeditepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisiyim. Motor sevgisi bende 2 yıldır var fakat hem kendime hem de İstanbul'daki diğer araç sürücülerine güvenemediğimden dolayı sadece bakınmakla yetindim. Bir noktadan sonra ağzımın suyu iyice akmaya başladı ve bende yavaşça internetten kısa kısa tecrübesi olan kişilerin söylediklerine (kaç cc motor ile başlamak sizin için uygundur vs.) göz gezdirmeye başladım. Daha sonra okuldan bir arkadaşımda KTM Duke 200 olduğunu gördüm ve artık kararım kesinleşti. Bende motor istiyorum! :mrgreen: Kafamda hep bir KTM düşüncesi vardı ve almak için elimden geleni yapmak istiyorum! :p En azından üniversiteye gelip giderken benim için ciddi bir rahatlık olacağını düşünüyorum. (tabi motordaki özgürlüğü tadınca artık yavaş yavaş şehir turlarına falan çıkarız gibi bir hayal besliyorum yalanım yok. :mrgreen: ) Bunun dışında bende büyük bir off-road sevdası var. Genelde Şile / Hacıllı civarlarında off-road yapıyoruz. Sanırım diyeceklerim bu kadar. Tekrar hepinize merhaba!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar