Herkese merhaba..

Tüm motorseverlere merhabalar.. Aranıza yeni katıldım, ne mutluki tüm motorseverler böyle bir forumda buluşabiliyor. :eek:nfire:

hoş geldin aramıza siteyi takip edersin artık bundan sonra buluşmlarada gelirsin umarım fazla kalabalık olmuyoruz ama damla damla çoğalıyoruz

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
WazWaz, aramıza hoşgeldin buluşmalara bekleriz.

çok isterim gelmek, ne kadar çok motor o kadar çok eğlence :sunny:

WazWaz, abi imza yazın süper :queen: Ankara'da olsan seni CUBANA BAR'a götürürdüm, akşamları canlı latin müziği var. Ayrıca belki bir zaman yeri gelir, Küba ile ilgili istatistikler de veririm size. Halkın %85'inin kendi evinin olması %15'inin ise cüzi bir miktar ödemeleri ya da ilk ve ortaokul bitirme seviyesinin %99 olması gibi :queen:

valla bir müzisyen olarak gerçekten benimde çok hoşuma gidio.. dayatma müzik dışındaki müzikleri sevdim hep.. kendim onu okusamda :( ..

Sen de mi müzisyensin? :cherry:
Ne tarz yapıyorsunuz? Ben bir grupta vokalim...

Hmm, çok güzel. Başarılar dostum. Avatar'daki motor da güzelmiş :) Güle güle kullan. Tekrar hoş geldin aramıza...

hoş geldiN WazWaz Prometheusla fazla takılma biraz yırtıcıdır kendisi :king: başına iş alırsın uraş dur :pr: hehe şaka şaka iyidir ama biraz mızmızzzz :cat:

hosgeldin Waz Waz

prometheus bu arada ABD ye kacıs yüzdesini kac merak ettimde :)

Merak etme çok az... Şöyle düşün, Türklerin de çoğu "lan biraz para bulsak da kapağı yurtdışına atsak" diyor. :cherry: Hatta bununla ilgili bir karikatür vardı. 19 Mayıs törenleri var, bir grup öğrenci yürüyor ve anons geliyor "şimdi de okul biter bitmez kapağı yurtdışına atmak isteyen öğrenciler protokolü selamlıyor" :cherry:

Ayrıca dostum Atatürk de devrim yaptığında bu ülkeden kaçanlar olmuştu. :queen: Görüldüğü gibi sadece geniş düşünmeye teşvik ettim seni ve sanırım cevap olarak da uydu bu :sunny:

evet heryıl yüzlerce türk ege denizinde alabora olup boğuluyor
sen cumhuriyet tarihini hangi hocadan okudun bakim

Kaçıp da yabancı ülkelere sığınan gericileri öğreten bir hocadan okudum ama, sanırım sizin hoca o konulara daha gelmemişti :jocolor: Demek ki düşündürtmek yetmemiş, o zaman şöyle anlatayım canım kardeşim; bir yerde devrim yaptığın zaman elbette ki rejimden şikayet edip kaçmak isteyenler olacaktır. Bırak devrimi, sen hiç "lan imkanım olsa yurtdışına giderim" diyen Türk görmedin mi? :king:

burda cok ateslibi tartisma olcak gibi...neden derseniz sonra solerim :mrgreen:

WazWaz' Alıntı:
valla bir müzisyen olarak gerçekten benimde çok hoşuma gidio.. dayatma müzik dışındaki müzikleri sevdim hep.. kendim onu okusamda :( ..

hem muzisyen hem motorcu arkdaslari gormek cok mutlu edio beni...
ben de akademik eigitim olmasada bi blues/rock/hard rock grubunun nacizane gitaristiyim...

ayrica kuba hakkinda ki dusuncelirimiz de ayni...cuba feliz de benim icin bi ilahtir belirtmek istedim...
hos geldin...

ReNoN' Alıntı:
ayrica kuba hakkinda ki dusuncelirimiz de ayni...cuba feliz de benim icin bi ilahtir belirtmek istedim...
ODTÜ'ye, Gerardo Alfonso gelmişti. Abi hayran kaldım ya... Yani kıpır kıpırdım konser boyunca :cherry:
gerardoalfonso7.JPG

eh egitiminde egitmeninde kıt oldugu ülkede bu kadar olur tarih bilgisi
bugun kübadan kacanlar devrim oldugunda babalarının degil dedelerinin yanındaydı
kuba devrimiyle cumhuriyetin kurulusunu nereden benzettin ordadamı gericiler vardı.
Cumhuriyet Kurulurken kim kacmış Türkiyeden Nazım Hikmet mi
Mustafa Suphiler kimdi karsı devrimci felan mı (hani Atatürk Sovyetlerden dönüslerinde törenle karşılamıstı ya TKP li arkadaslar canım)
Yoksa Fidel Castro Atatürkle dava arkadasımıydı.
Şimdi ben baska bi ülkeye gitsem dedemin babasının devrinde yapılan devrimlerden kacan bi gericimi olucam.Malum Ernesto Che Guavera da kubadan (devrimden sonra) gitmişti odamı gericiydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar