Herkese Merhaba..

Selam arkadaşlar..Ben Egemen..Öncelikle şimdiye kadar sadece okuyucu olarak takip ettiğim motosiklet.net'e aktif katılımcı olmaktan çok mutluyum..Değerli bilgilerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlarıma ve site kurucularına teşekkür ederim..İstanbul'da ikamet ediyorum ve özel bir bankanın bilgi işlem bölümünde çalışıyorum..Sorularımla ara sıra başınızı ağrıtacağımı hatırlatıyor ve en güzel günlerin sizinle olmasını diliyorum..Görüşmek üzere.. :king:

Hoşgeldiniz egemen_77

Maalesef girdiniz, çıkamazsınız. :)

Bağımlılık yapar. TUTKU YARATIR.

Sereye, aynen öyle dostum..motor tutkusu bu, başka şeylere benzemez.. :thumleft:

Saat neredeyse 12'ye dayanmış..yarın iş başı :salut: yarın tanışmaya devam edeceğimizi umuyor ve motosiklet.net ailesine iyi geceler diyorum.. :bounce:

Hoşgeldin Egemen .. Bu çiçekleri senin için kopardım :rendeer:

Bütün arkadaşlara güzel dilekleri için çok teşekkür ederim..Uzzy, çiçekler için ayrıca teşekkür ederim :cherry: Sharaph sende hoşgeldin.. :cherry:

Hoşgeldin egemen :cat:

ne demek sen sor biz yanıtlayalım ne için buradayız :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin hayırlı olsun :rendeer:

O çiçekler için yan komşuyla papaz oldum :joker: ama olsun motosiklet net düşen her arkadaş için değer :cat:

Stella, hoşbulduk arkadaşım, çok teşekkür ederim.. :flower:
Uzzy, bütün çiçekler ve komşular bize (Motosiklet.Net Üyelerine) feda olsun..Yüzünden gülücükler eksik olmsın, sağol.. :joker:

F650NNN, hoş bulkardeş :king: duk :wiinkk: Ayrıca F650gs çok sevdiğim bir modeldir, güle güle kullanmanı dilerim :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar