Herkese merhaba..!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramızaaaa :cat:

al işte bir rüzgar sevdalısı daha

Rüzgarı hissetmek için kasksız dolaşmada ilerde inşallah

Hoşbulduk ve hepinize çok teşekkür ederim. :rendeer:

Umarım dostluklarımız kalıcı, rüzgarımız da bol olur. :wiinkk:

Selam Şebo ,
Buraya da hoşgeldin... :rendeer:
( GM de de beraberiz ) :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın sebnem.ya bısı sorsam.bayaadır sıteye fransız kaldım da. GM ne ola??? :pr:

sebnem, haım hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Arkadaşlar sizlere bir şey sorabilirmiyim geçen gün Women Riders (Kadın sürücüler)sitesine girdim ve biraz inceledim ve bu sitenin sadece bayanlarla özdeştiğini gördüm.erkeklere bu sitede yer yok anlayacağınız.Konuşma hakkıda yok.Bu bayanlar devamlı Kadın erkek eşitliğindeb bahsederler fakat her nedense iş kendilerine kalınca kolonileime yapıyorlar.faşistce ırkçılık yapıyorlar.neden acaba kendilerei erkeklerin olduğu guruplara giriyorlarda erkekleri kendi aralarına kabullenmiyorlar.

Hoşgeldin :rendeer:
Umarım istediğin makinaya en kısa sürede kavuşur ve İzmirdeki organizasyonlarda motorunla birlikte yer alırsın

vayyyyy ağır abla gelmiş siteye...tanışma bölümünde mesaj sayısı 30 un üzerine çıktımı anlaki bir hanımefendi teşrif etmiş sitemize...merhaba...abla...ben 78liyim...yaş 27...size abla diyebilirmiyim....yada şebnem diyemi hitap edeyim...muhatap olma benle dersende anlayışla karşılar dünyana hiç girmem....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar