Herkese Merhaba...

Herkese Merhaba arkadaşlar. Adım Bulut. 18 Yaşındayım. Motor tutkum daha yeni başladı ve henüz motorum yok. Bu yaz çalışarak para biriktirip Allah nasip ederse koruma ekipmanları ile birlikte Honda CBR 125CC motor almak istiyorum. Sizlerden öğreneceğim daha çok şeyler var. İzmirde yaşıyorum. Herkese iyi forumlar :)

Aramıza Hoşşgeldin genc arkadaşım :) CBR ii bir seçim :) kalıcı olman dileğiyle :)

Motosikletin yanı sıra korumalara önem vermen güzel.Hoşgeldin:rendeer:

Hoşbulduk arkadaşlar. Teşekkür ederim. Acıkcası motordan cok araba tutkusu var bende. Motordan da korktuğum için kesinlikle böyle bir iş yapacağım aklıma gelmezdi, motor almak gibi. Korktuğumdan dolayı da öncelikle en uygun motor nedir yerine en iyi kask mont v.b şeyleri araştırdım :) Neyse tekrardan hoşbuldum. Teşekkürler .)

hosgeldin, ilerde katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Hoşbulduk :)

hoş geldin dostum .. iyi eglenceler dilerim .. ögreneceklerin iin şimdiden yer aç migdene ((:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kalıcı katılımcı olman dileği ile..

örnek bir genç daha korumaları ihmal etmiyor..:rendeer:

Hepinize teker teker teşekkür ederim :) Bu hafta içinde işe başlıyorum hayılısı ile motor+ehliyet+ekipman için toplam parayı en yakın zamanda toplarım inş. Tekrar teşekkürler :)

aramıza hoş geldin diledğin motoru en yakında zamanda alırsın umarım kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

motor+ehliyet+ekipman için toplam parayı

kabataslak min . tutar mont 200 ytl kask 150ytl ehliyet b+a2 ise 500 kurs 170 devlete verilen para ayrıca eldiven 70 ytl e dizlik lazım onlarda 60 ytl gerisini sen hesapla işte :p ikinci el cbr 125 orta halli temiz 3500 ytl .. yeni işin hayırlı olsun bakalım yılmak yok herşey olur zamanla ;) bu arada fotoyu küçükpark ta mı çektin :wiinkk:

Teşekkürler arkadaşlar . Çok sağolun. :)

kabataslak min . tutar mont 200 ytl kask 150ytl ehliyet b+a2 ise 500 kurs 170 devlete verilen para ayrıca eldiven 70 ytl e dizlik lazım onlarda 60 ytl gerisini sen hesapla işte :p ikinci el cbr 125 orta halli temiz 3500 ytl .. yeni işin hayırlı olsun bakalım yılmak yok herşey olur zamanla ;) bu arada fotoyu küçükpark ta mı çektin :wiinkk:

Ekipman olarak ilk mont ve kask olarak düşünüyorum. Geri kalanı zamanla para biriktirerek olur. Öncelik Kask,mont olarak yani :)

Foto da evet küçükpark :) Bornovalı sayılırım bende :) Ordayız sürekli :)

aramıza hoş geldin umarım en kısa zaman da motoruna kavuşursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar