Herkese Merhaba..

Merhaba arkadaşlar.. Ben Ali. 28 yaşındayım.
Uzun zamandır motosiklet kullanıyorum. Bankacıyım. Kadıköyde oturuyorum. Osmanbeyde çalışıyorum.
Daha önce böyle klüplere katılmazdım, ilk üyeliğim hyosung almamla hyosungfanclub oldu.
Şimdi motorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Tanıştığımıza memnun oldum :)

:rendeer:aRAMIZA hoşşgeldin :) HYo dan sonra 600 lüğe çıkacaksın sanırım o da Honda 600 RR olmalı :)

SAYGILAR

Hoşbulduk arkadaşlar.. Hyo'dan sonra ne alsam kararsızım. Hyo 650R ve 600F ağır basıyo.. Ama 600RR istemiyorum. Hayırlısı bakalım ..:wiinkk:

Hoşbulduk Ömercik.. Şimdi ben de senin tanışma mesajına hoşgeldin demeli miyim :sunny:

Valla ben CıBıR 125 R kullanıyorum.Senin gibi bende araştırıyorum.(Forumdaki arkadaşlar değil),bütün tanıdığım arkadaşlarım Suzuki GSXR 600 tavsiye ediyolar.Ve galiba motorumu değiştiriceğim zaman onları dinlicem.

Onlar da çok güzel makinalar ama ben çok eski model ve yüksek km motor almak istemiyorum. 2005 model ve üzeri olsun diyince de fiyatlar benim bütçemi aşıyor malesef. O yüzden Hyo 650R ya da 600F istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar