herkese merhaba

merhaba arkadaşlar,
adım gökhan, istanbul anadolu yakasından aranıza katılıyorum. 26 yaşındayım ve bilgisayar yazılım mühendisiyim.
dün itibari ile çok sevdiğim aracımı satıp, 0 km jinlun 250-5 alarak motosiklet serüvenine atıldım. Şuan ki duygularım aslında çok karmaşık, hem aracımı satmanın burukluğu hem de yeni aldığım motosikletimin sevinci tam anlamıyla birbirine karışmış durumda. Umarım gün geçtikçe ve motoruma iyice alıştıkça içimdeki burukluğu atar, rüzgarın tüm bedenime temasının tadını çıkarırım...

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Aramıza hoşgeldin... :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar, Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip eder inşallah

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldin Gökhan, motosikletin de hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Korumalarını ihmal etme olur mu? :)

Hoşgeldin Gökhan. Arabanı satmana sevindim. Bir daha arabaya binmek istemeyeceksin. Motorunun ve kendinin henüz rodajda olduğunuzu unutma, sakın basma, alış biraz..

slm gökhan aramısa hoşgeldin motrun hayırlı olsun kazasıs sürüşler :)

aramıza hoş geldin dostum
anadolu yakasının neresindensin

araban için üzüldüğümü söleyemiycem kurtulmuşsun işte :p

Hoşgeldin Gökhan. Arabanı satmana sevindim. Bir daha arabaya binmek istemeyeceksin. Motorunun ve kendinin henüz rodajda olduğunuzu unutma, sakın basma, alış biraz..

kesinlikle aynı fikirdeyim, çok acemi olmamakla beraber yıllardır motor kullanmamanın yaşatacağı bir geçiş ve alışma dönemi olacak kuşkusuz. kask, mont, bel koruma, dizlik vs. gibi ekipmanların tümünü motorla beraber aldım, umarım güvenli bir şekilde kazasız belasız kullanmak nasip olur banada...

bu arada en kısa sürede yapılacak olan bir organizasyona katılıp hem sizlerle tanışmak hemde o atmosferi yaşamak istiyorum :rendeer:

aramıza hoş geldin dostum
anadolu yakasının neresindensin

araban için üzüldüğümü söleyemiycem kurtulmuşsun işte :p

erenköy'de oturuyorum, işyerimde kozyatağı'nda üstad...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar