Herkese Merhaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar,
İsmim Erkan, 30 yaşındayım, henüz bir motorsikletim yok :) kısa süre içinde almayı düşünüyorum. Ehliyet kursuna yazıldım, önümüzdeki ay yazılı sınavi mayıs'ta da direksiyon sınavı var. Bakalım bugün işten erken çıkabilirsem motoshow'08 e gideceğim. motorsikletten önce kask, dizlik, eldiven, maske, mont ve pantalon gibi koruma malzemelerini bugün fuardan almayı düşünüyorum. Forumunuzu (artık üye olduğuma göre forumumuzu :) ) uzun zamandır takip ediyorum. İnsanların bir ortak noktada buluşması, kaynaşması vs ortam çok güzel. Ben şahsım adına bu foruma üye olduğum ve birbirine karşı samimi tavırlar takınan bir camianın içine adım atmaktan dolayı mutluyum. Umarım aranızda benim içinde bir yer vardır (vardır vardır biliyorum, biraz sıkışın) , ve katılımcı bir üye olabilirim :)
Herkese sevgiler, saygılar.
Erkan (mosset)

Merhaba Arkadaşlar,
İsmim Erkan, 30 yaşındayım, henüz bir motorsikletim yok :) kısa süre içinde almayı düşünüyorum. Ehliyet kursuna yazıldım, önümüzdeki ay yazılı sınavi mayıs'ta da direksiyon sınavı var. Bakalım bugün işten erken çıkabilirsem motoshow'08 e gideceğim. motorsikletten önce kask, dizlik, eldiven, maske, mont ve pantalon gibi koruma malzemelerini bugün fuardan almayı düşünüyorum. Forumunuzu (artık üye olduğuma göre forumumuzu :) ) uzun zamandır takip ediyorum. İnsanların bir ortak noktada buluşması, kaynaşması vs ortam çok güzel. Ben şahsım adına bu foruma üye olduğum ve birbirine karşı samimi tavırlar takınan bir camianın içine adım atmaktan dolayı mutluyum. Umarım aranızda benim içinde bir yer vardır (vardır vardır biliyorum, biraz sıkışın) , ve katılımcı bir üye olabilirim :)
Herkese sevgiler, saygılar.
Erkan (mosset)

Hoşgeldin Sefa getirdin.. kalıcı olursun inşallah.. ilk önce ehliyet ve koruma işini halletmen çok güzel ve şahsi dusuncem sevindim.. :cat:

Tekrar Hoşgeldin.. UNUTMA MotosikleT.net Tutku yatarır !!!!!:wiinkk:

Motosikleti
Forza 250
Birine daha motosiklet virusu bulasmis.
Bunun icin bir anti virus olmadigini biliyorsun degil mi ?
Motosiklet den önce ehliyet, giyim kusam olayına girmene çok sevindim.
Bazilarina kapak olsun!

Kalici ol daim ol.

Hoşgeldin.Burada olmaktan memnun olacaksın.

Devamlı bir katılımcı olman dileğiyle...

hoşgeldin Erkan arkadaşlarımın dediği gibi MT Net bağımlılık ve tutku yaratır çok şeyler öğreneceğiz daha çook

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin..:rendeer:
umarım bir an önce ehliyetini alırsın makinanıda çektinmi tamamdır..senden iyisi olmaz ondan sonra :cat:

hoş geldin hoşgeldin hoşgeldin kardeşim, en kısa zamanda motoruna kavuşman dileği ile sabırsızlanıyorsun eminim, sabır sabır, hepsi olur önce sağlık, :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
erkan abi hoş geldin..

yeni başlangıç için maxi scooter iyidir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler, hoşgeldin mesajlarınız için.
Bugün fuara gittim, gezdim, birçok motorsiklet ve kask denedim, suzuki burgman an400 bulamadım, fakat yamaha majesty400 denedim süper rahattı...
Fakat enduro tarzı motor istediğimden hemen yamaha'ya yöneldim, xt660r ve xt660x süper rahatlar, sonra bmw standına gidip birde f650gs ye baktım oda süper rahat, süspansiyonları yamaha dan daha yumuşak. Ehliyetimi aldıktan sonra seçimimi bu 3ü arasında yapacağım sanırım. Kask olarakda lazer vertigo dan bir model beğendim. umarım yanlış bir seçim değildir lazer vertigo kask için.
Kendinize çok iyi bakın, kazasız keyifli yolculuklar dilerim.
Her daim yolunuz ve farınız açık olsun.

hoş geldin hoşgeldin hoşgeldin kardeşim, en kısa zamanda motoruna kavuşman dileği ile sabırsızlanıyorsun eminim, sabır sabır, hepsi olur önce sağlık, :rendeer:
evet gerçekten bir sabırsızlık var, yani fuardan motorsiklet alıp çıkmamak için zor tuttum kendimi. Kuzenimle gittik, oda maxiscooter istiyor, sanırım o da yamaha majesty400 alacak.

erkan abi hoş geldin..

yeni başlangıç için maxi scooter iyidir..

hoşbulduk. maxiscooter i kuzenim alacak, ben endurolara daha sıcak bakıyorum. kuzen alısın maxiyi onuda deneriz :cherry:

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin keyifli ve eğlenceli akit geçirmen dileğiyle :rendeer:
ehliyet ve korumalar doğru yoldasın:cat:

Hoşgeldin:rendeer:
aradığın dostları bulur ve kaılıcı olursun inşallah.

aramıza hoşgeldin dikkat et bu sitede her konu tuzaklarla doludur :p:p:p:p:p

bu arada ::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar