herkese merhaba

herkese selamlar
bende yeniyim bugünkü kortejden sonra anladım nerde olmam gerektiğini:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amanda aman kimler gelmiş :) Hoşgeldiniz efendim adınız neydi :) motorunuz var mı varsa modeli ne :) Şaka bir yanada hoşgeldin arkadaşım paylaşımcı olman dileği ile..

teşekkürler..
adım oğuz ege üni de öğrenciyim ama motorsiklet sahibi olamadım:( en kısa zamanda motorumla aranızda olmak istiyorum ama önce sayısal loto ile ilgili çalışmalara ihtiyacım var:) şaka bir yana motorcuların bir arada bulunduğu bir ortama girmekten gurur duydum.
bugun alsancaktaydım ve gurur duydum ama birazda kırgınlık vardı orada aragaz yapanlardan biri olamadığım için neyse herkese tekrar selamlr

Aramıza hoşgeldin arkadaşım :rendeer:
Motoruna kavuşman dileği ile..

oğuz çanakkale mt grubu da var buraya gelirsen tanışırız .ama izmirde uzakda değil

................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..

07npphighwaycopyhm8.jpg

Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle :rendeer:

Bu arada 17/18 martta değnekli bi kız gördnü mü motorcuların arasında hiç??

çanakkaleli hoşgeldin merkezdenmisin bende çanakkaleliyimde

pınar yoksa o senmiydin değnekli olan:queen::queen::queen:

Harbi gördünmü cidden doğru söyle :)

Ben değnekli kız diye nam salmıştım Çanakkalede de hatırlayanlar varmı diye bi sorayım dedim :cherry:

Son düzenleme:
çanakkale

oğuz çanakkale mt grubu da var buraya gelirsen tanışırız .ama izmirde uzakda değil

Slm biraz araya girmiş gibi olacagım ama ben çanakkaleye sık gelen istanbulda oturan mt üyesiyim çanakkaleye geldigimdede çanakkale mt ile tanışmak isterim,mümkünse.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinnnnnnn :rendeer:

görmedim ama seni görmek isterdim helal olsun sana değneklerle falan gelmişsin tebrik ederim :mrgreen::mrgreen: çanakkaleliye sormuşsunya değnekli birkız gördünmü diye ondan sordum o senmiydin diye

görmedim ama seni görmek isterdim helal olsun sana değneklerle falan gelmişsin tebrik ederim :mrgreen::mrgreen: çanakkaleliye sormuşsunya değnekli birkız gördünmü diye ondan sordum o senmiydin diye

Aynen yaa değneklerle gittim.. Ama çok yorumuşum ayağımı..
Dönüşte feribotun en üst katından aşşaa inemedim kucakta taşıdılar vallaa.. Geldim bi hafta daha yattım :cherry:

o tarihte izmirdeydim ben okul dolayısıyla ama seni tebrik ederim o halde gelmeyi göze almışsın ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar