herkese merhaba

merhaba motosiklet.net!!! ben izmir göztepe'den gözde! Henüz bir motorum ve A2 ehliyetim maalesef yok :pr: (ama en kısa sürede alacağım!!!yani öncelikle ehliyeti ).sadece scooter kullanabiliyorum ama bir chopper sahibi olmayı ve kendi motorumu kullanmayı istiyorum , artçı olarak geçirdiğim ufak tefek kazalara rağmen motordan vazgeçemedim.Artık bende aranızdayım!!!!

hoşgeldin MTye sail:rendeer:
umarım sende en kısa zamanda ehliyetini alıp güzel bir motora kavusursun
kaza konusunda inş bundan snr kendi motorunla kaza yasamassın:cat:

merhaba motosiklet.net!!! ben izmir göztepe'den gözde! Henüz bir motorum ve A2 ehliyetim maalesef yok :pr: (ama en kısa sürede alacağım!!!yani öncelikle ehliyeti ).sadece scooter kullanabiliyorum ama bir chopper sahibi olmayı ve kendi motorumu kullanmayı istiyorum , artçı olarak geçirdiğim ufak tefek kazalara rağmen motordan vazgeçemedim.Artık bende aranızdayım!!!!

Vah vaaaahhhhhh yazık !
Kanına işlemiş zavallımın. :mrgreen:

Şaka bir yana hoşgeldin kardeşim.
Umarım tecrübe denen hayatın kazıklarını yemeden buradaki tecrübeli insanların tecrubelerini okuyarak izleyerek kendine deneyim kazandırabilirsin.

Saygılarımla..

daha önce başından geçmiş sizinde dediğiniz gibi ufak tefek kazaların sizi motordan soğutmaması güzel...

inşallah kendi motorunuzu sürerken böyle tatsızlıklar yaşamazsınız...

siteye hoş geldiniz....

Moderatör (forrap)
Hoşgeldin Gözde:rendeer:

MT İzmir buluşmalarına bekleriz...
Scooter da ehliyet isteyen bir araç biliyorsun,bence biran önce ehliyetini al...
İstediğin motosiklete de umarım biran önce kavuşursun:wiinkk:

Hoşgeldin Gözde:rendeer:

MT İzmir buluşmalarına bekleriz...
Scooter da ehliyet isteyen bir araç biliyorsun,bence biran önce ehliyetini al...
İstediğin motosiklete de umarım biran önce kavuşursun:wiinkk:

çalışmaktan vakit bulabildiğim sürece tüm etkinliklerinize ve buluşmalarınıza katılmak isterim. 96'dan beri B ehliyetine sahibim inşallah en kısa zamanda A2'yi yanına yazdırıcam. :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar