Herkese merhaba

Herşeyin farkında ve bilinçli birisi olduğuna göre problem yok :) Kazasız ve uzun soluklu sürüşler diliyorum.

Herşeyin farkındayım demek ukalalık olur,dikkat etmeye ve öğrenmeye devam ediyorum demek daha doğru.
sana da kazasız, bol adrenalinli sürüş keyfi diliyorum.

Carpe diem'i daha uzun süre uygulayabilmek için bütün çabamız demi:)

evet bu prensibi yaşatmak için uygun zemin hazırlamak gerekir neticede.daha uzun yaşayabilmek gibi :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

aramısa hoşgeldin büyük oynamayı sewiyosun anlaşılan neyse canım Allah kaza bela vermesin...
Tekrar hoşgeldinn...

önce sen gelmişin hoşgeldin sonrada ben geldim bende hoş buldum...ALLAH kazasız suruşler nasip etsin bizlere:)

Hoşgeldin aramıza.Herkes bir anda şaşırsada kendine güveni olan bir bayanın kullanabileceği en rahat 650'liklerden birini seçmişsin bence.Hem selesinin alçak olması,dengeli olması hemde ABS'li olması önemli faktörler.Fuardada BMW standında birçok bayan vardı f650 sahibi.Güle güle kazasız kullan,gezilerde bayan sayısınıda arttıralım yavaştan.

Merhaba arkadaşlar motorsiklet camiasına bir bayan daha eklenmiş bulunmakta:)
Daha çok yeniyim işe BMW F650 CS 'le başlayayım dedim. Hayırlısı olur inşallah.
Umarım seviyeli,kaliteli sohbetlerle motrosiklet hakkında her konuda yardımlaşma ve tartışmalarda bulunuruz.
Sevgiler

aramıza hoşgeldin.cs ile ilgili tecrübelerini dört gözle bekliyorum.

Öncelikle hoşgeldin, ben geçen sene başladım motor olayına. İlk başta daha tarzımı belirleyecek kadar bile tecrübem yokken tesadüf eseri x-max 250 sahibi oluverdim. 2-3 ay deneyim kazandıktan sonra FZ-6n'e dikey bir geçişim söz konusu oldu:). Kendime güvemin tam olmasına rağmen ilk bir kaç hafta epey zorlandım. Hatamı ettim yoksa demedim desem yalan olur. Arkadaşlar çok haklılar en az 10-15 bin yaptıktan sonra büyük cc motorlara geçmek gerekiyor. Fakat Türkiye'de işler böyle yürümüyor herhalde, ben de dayanamadım motorun cazibesi herşeyin üstüne çıktı. Dengem altüst oldu bu motoru almazsam ölürüm dedim (ya da alınca) netice de aldım. Etik açıdan yaptığımın literatüre aykırı olduğunu biliyorum. Benim tavsiyem aldıktan sonrası için olabilir. Kask vs. korumasız 100 m. bile gitmem. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde kullanmamaya ve tenha yollardan gideceğim yere gitmeye dikkat ederim. Ayrıca kalabalık, merkezi yerlere girmeden önce, uzunca bir süre tenha yollarda talim yaptım. Motorla eve bile gidip gelmedim. Son birkaç aydır aktif olarak trafiğe çıkmaya başladım. Dayanamayıp büyük cc almış veya alacak olan arkadaşlar, deneyim kazanana kadar trafiğin tenha olduğu yerlerde acemiliğin zevkini çıkarsınlar derim. Öğrenirken büyük keyif aldım, çok eğlenceliydi benim için. Herkese kazasız sürüşler temenni ediyorum. Hepimiz yakınlarımız için çok değerliyiz, gazı açarken hep onlar gözümüzün önüne gelsin. Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar