Herkese merhaba

Herkese merhabalar. 38 yaşındayım. İlk defa bir scooter veya motosiklet almak istiyorum. Daha önce bir tecrübem olmadı. Ehliyet için bu hafta sonu başvuracağım. Muhtelif scooterlara bakıyorum, henüz karar veremedim. 125-150 CClik orta veya orta üstü boyda bırazda gösterişli, hesaplı bir scooter almak istiyorum. Bu konuda fikri olan arkadaşların fikirlerinden yararlanmak isterim.
Sitedeki yazılardan bir kısım bili sahibi oldum. Bu konuda samimiyetle ve marka bağımsız olarak yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Ali

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın ali abi. motorlar hakkında sıtede cok fazla bılgı var.bende yardımcı olmak ısterdım ama scooterler ılgı alanım degıl.bılgısı olan arkadaslarında yardımdan kacınmayacagına emınım. tekrar hosgeldın sıteye :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin, maxi scooterlar dan istiyorsun yani ;) ehliyetleri alınca seneye beraber turlarız :)

hoşgeldin arkadaşım..
Motosiklet Seçimi ve Modeller.bölümüne bakarsan forumda bu konuda sana yeterli yol gösterici yazılar mevcut..

Aramıza hoş geldin ali abi moto konusunda çok araştırma yapma bir sonuç elde edene kadar yaz biter aklına yatan modeli hemen almanı tavsiye ediyorum benden söylemesi :)

Süper Moderatör (BBRR)
aramıza hoşgeldin :rendeer: yoğun bir araştırma ile 2-3 günde çok bilgi sahibi olbilirsin ayrıca uygun koşullarda giyinirsen kışında motora binersin :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar