Herkese Merhaba

Arkadaşlar merhaba ben de siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen daha yeni üye oldum yeni msjlarım.Ben serhat 17 yaşındayım ve 4 ayda 16000 km tecrübem var (şaka değil gerçek ilk heves olsa gerek :cherry: ) nyse fazla uzatmayayım herkese kazasız belasız günler diliyeyim...

hoşgelin dostum.Kendine iyi bak dikkatli ol bu kadar yola dikkat dayanmaz.AEO

hoşgeldin rüzgarınoğlu,16.000 km yi kasklımı yaptın kasksızmı.Bende 10.000 yaptım ama motor ayaklığın üstündeydi onun için kask takma gereği duymadım :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
hos geldin :rendeer: cok iyi ayda eder 4000 gunde eder 133.3 napiyosun kurye falanmisin motordan hic inmemek lazim :cherry:

kurye değilim ama öyle oluyoduki günde 250km yaptığım oluyodu bazen burdan şehir merkezine gidiodum bu arada kars'ın kağızman ilçesinde oturuyorum.günde iki defa felan cnm sıkılınca oda toplam 200km felan yapıo kask olayı da son 1 aydır kullanmıyorum oda sıcaktan sıkıyo gerçi yapılmaycak bir durum ama neyse...

hosgeldin

Burda hos karsılanöayan seylerden biri

kasksız motor kullanmaktır

:pr:

Moderatör (forrap)
ruzgarinoglu, araMıza HOşgELdiN
Güzel dolaşmışsın vallaha 16.000 km hatta baya bi güzel dolaştığını gösteriyor benzin parası falan sorun olmadı demekki...Bu arada sen ne olursa olsun Kaskını tak dostum dost tavsiyesi tak ki daha nice 16000 ler yapasın :king:

tabiki abilerimin sözünü dinlicem kaskımı takıcam ama böle kısa mesafe bir yere giderken nedense takmıyorum onu hallederiz. kendinize iyi bakın
:bounce:

Yaf ben adanalıyım sıcaklığın hat safhada olduğu memleket nerdeyse tükana giderken bile yani motorsuz kask takıcamniyemi apartman sakinleri kafana pet şişe atabiliyor :queen: sakın ha rüzgarınoğlu, babasının oğlu dinlemem ceza keserim kasksız görürsem.Senin sağlığın bizim site için önemli, :rendeer:

Bu forumda bukadar kişimi var yaa niye kimse cvp yazmıo :salut: :salut: :salut: :salut: herkezle tanışmak istiyorum...Yazanlarada ayrıca çok çok tşk ediyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar