Herkese Merhaba

Merhabalar arkadaşlar ben Ümit
33 yaşındayım. Motosiklet kullanmaya başlayalı birkaç ay oldu. Oldukça tecrübesizim boş zamanlarımda açtığınız konuları okuyarak bu eksiğimi gidermeye çalışıyorum. 2018 model rks titanic 150 sahibiyim.
Hepinize selamlar...

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Hoşgeldiniz. Tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldin Ümit. :cat:

Ruhsatta sadece 150 yazıyor ama nasıl anlaşılıyor hangisi olduğu 😅

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ederim güzel temennileriniz için 🙂

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Titanic 150-S mi 150-R mı?
Şimdi baktım ruhsata marka kısmında rks titanic model kısmında k69 yazıyor.

Öncelikle hoş geldin. Rahmetli altın elbiseli adam ın hayati bilgiler serisini izlemelisin boş zamanın olunca. Son derece faydalı olacaktır senin için.(hepimize olduğu gibi.)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hoşgeldiniz.

Kısacık yola bile gidecek olsanız, ileriden köşeden dönüp geleceğim bile deseniz her zaman tam ekipman giymeye dikkat edin, nasıl alışırsanız öyle gider.

Kapalı alanda hakimiyet eğitimini kesinlikle alın. vereceğiniz paraya değer. Daha baştan bir şeyleri doğru öğrenmiş olursunuz.
Lastiklerin tarihi 5 yıl gibi olduysa kesinlikle dişleri sağlamsa bile değiştirin, bütçenizin yettiği en iyi lastiği almaya çalışın, en önemli sarf malzemesi lastik.

Öncelikle hoş geldin. Rahmetli altın elbiseli adam ın hayati bilgiler serisini izlemelisin boş zamanın olunca. Son derece faydalı olacaktır senin için.(hepimize olduğu gibi.)

Hoşgeldiniz.

Kısacık yola bile gidecek olsanız, ileriden köşeden dönüp geleceğim bile deseniz her zaman tam ekipman giymeye dikkat edin, nasıl alışırsanız öyle gider.

Kapalı alanda hakimiyet eğitimini kesinlikle alın. vereceğiniz paraya değer. Daha baştan bir şeyleri doğru öğrenmiş olursunuz.
Lastiklerin tarihi 5 yıl gibi olduysa kesinlikle dişleri sağlamsa bile değiştirin, bütçenizin yettiği en iyi lastiği almaya çalışın, en önemli sarf malzemesi lastik.

Kıymetli önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Merhum AEA videolarından çok şey öğrendim. Kanaldaki bütün videolarını izledim.

Ekipman konusunda başlangıçta biraz ihmalkar davrandım fakat dizliğim yokken yaşadığım küçük bir kaza bana ağzımın payını verdi😅 artık bu konuda daha dikkatliyim.
İnşallah her geçen gün kendimi geliştireceğim.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın. Memleket neresi ?

Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın. Memleket neresi ?
Teşekkür ederim 🙂
Memleket Balıkesir fakat Tekirdağ da yaşıyorum.
Bu arada profil bilgilerimi girecektim ama nasıl yapacağımı bulamadım.
Farklı bir konuda bununla ilgili bir link paylaşılmış fakat şu anda çalışmıyor. Bu konu hakkında biri yardımcı olabilirse memnun olurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

Merhaba iyi günler motosiklet sürmeye başlayalı bir ay kadar oldu ve 50cc'lik RKS blazer Xr motorumun ışıkta vs. dururken kendi kendine hafiften gaz veriyor ve rölantide çalışamıyor internette araştırırken burayı buldum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Motosikleti
Yok
Merhaba iyi günler motosiklet sürmeye başlayalı bir ay kadar oldu ve 50cc'lik RKS blazer Xr motorumun ışıkta vs. dururken kendi kendine hafiften gaz veriyor ve rölantide çalışamıyor internette araştırırken burayı buldum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Selamlar,

Bence yeni bir konu acin veya motosikletinize ait bir konu basligi varsa oraya da yazin, buralarda kaybolmasin. Konu acarken de anahtar kelimeler girin, arayan kolayca bulur.

Bu arada, baska bir baslikta daha yazmissiniz, 350km'deki motosikletin garantisi var, servise gosterdiniz mi ?

Keyifli surusler.

Motosikleti
Ns200 15"
Selamlar,

Bence yeni bir konu acin veya motosikletinize ait bir konu basligi varsa oraya da yazin, buralarda kaybolmasin. Konu acarken de anahtar kelimeler girin, arayan kolayca bulur.

Bu arada, baska bir baslikta daha yazmissiniz, 350km'deki motosikletin garantisi var, servise gosterdiniz mi ?

Keyifli surusler.
Hocam servisindeki ustalar bir haber, bende Cappucinno 50 vardı demiştim "abi bunun şanzıman yağı ne zaman değişicez" diye atıfta bulundum aldığım cevap ise "bunlarda şanzıman yağı yok" orada iki adet civata biri boşaltma biri doldurma, aldıkları ustalar bu kadar bilgisiz oluyor, garanti muhabbeti olmasa herşeyini kendim yapardım ama 620 km sattım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikletin modeli "Titanic" olur mu yahu?

Hani "heybetli, eşsiz ama birgün patlayacak" mı demek istemiş acaba marka?

Öyle boru gibi "titanik" diye okursak tabi ki kulağa hoş gelmez ama "Ar-Key-Es tayteenik van fifti es" olarak okuduğumuzda daha güzel olacaktır.

Motosikletin modeli "Titanic" olur mu yahu?

Hani "heybetli, eşsiz ama birgün patlayacak" mı demek istemiş acaba marka?

Çok ilginç.
-------------------
Hoş geldin Ümit.

Hoşbuldum Gökhan

Valla modelin vermeye çalıştığı mesajı ben de çözemedim. Titanic kelimesinin heybetini örnek aldıklarını umuyorum😅
Modelle ilgili kafama takılan bazı noktalar var ilerleyen günlerde konu açacam inşallah.

Bu arada @tommygun abi bahsettiğin modelleri görüntü olarak inceledim. Benimkisi titanic 150-r oluyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar