herkese merhaba

selam arkadaşlar,bende yenilerdenim ve aranıza katılmak istiyorum,şu an için sohbetlerinize,ileride kısmet olursa sürüşlerinize..
adım ömür istanbul-pendik'liyim,hiç motrum olmadı,istiyorum küçük bir chopper (HEMDE ÇOK)..
daha çok acemiyim,hem sohbet etmeye hem motor sürmeye,onun için genelde yazılarınızı okuyarak takip ediyoryum sizi..
hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum.

G

Guest

hoşgeldin...bende chopper arıyorum..düşünüyorum..karar veremiyorum..deliriyorum..v.s v.s... :salut:

yok be abi ne delircen,bütcen nasıl..benim pek iyi değil bu aralar..jinlun diye bişey çıktı accayip hoş görünüyor ama çin malı diye yemiyo atlamak..

G

Guest

stelyo..jinlun esenler bayiine gittim..epey bir inceledim..ne bileyim öyle resimlerde ki gibi havalı durmuyor..üzerine oturdum pek rahat gelmedi..tek seferde çalışmadı..epey bir titredi..montajın dandik oldugu çıplak gözle bile belli oluyor..ama hoş yanlarıda var tabi..sonuçta3-4 milyarlık motor..bütcem e gelince...iyi hoş bişey alabilecek bütcem var(yani 10 milyara kadar)..ama daha yeniyim..o yüzden dandik bişeyle düşe kalka ögrenmek istiyorum..o yüzden ya ikinci el bişey bakıyorum yada sıfır çin mallarını arastırıyorum..jinlun,mondial,kanuni falan
seyhan 250cc epey güzel ama çok eleştirildi..hatta üretimi durduruldu..ama hala benim aklımda :cat:

selam stelyo gerçekten ortak noktamız çok sevindim tanıştığımıza :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king:

Selam stelyo,hoşgeldin aramıza işte bir chopperci daha bütçenin sarsmayan kafana yatan hangisi ise al derim ama önce eğitim şart ehliyet şart ve önemlidir(KASK) şart.
Prometheus görmesin chopper değil cruiser der,ama biz alıştık choppere ne yapalım :queen: :flower: :thumleft:

Hoşgeldin ömür.
Benim bir ev pendik'te diğeri Büyükçekmece'de (ne alaka demeyin kısmet:))
Komşu sayılırız yani.
Marka ve model seçimi ile ilgili forumda bolca yazı ve yorum var mümkün mertebe araştır faydalı olacaktır.
Ayrıca bütçeni ayarlarken mutlaka kask + korumaları da hesaba kat derim ben.
Önce güvenlik, sonra seyir. :cat:

G

Guest

ya MoToR yada Prometheus benim bilgim kadarıyla chopperla cruiserlar farklı modeller yani tasarımlar..Yalnışmı biliyorum..düzeltin lütfen.. kafama takıldıda.. :silent:

hoşbudum dostum,nerelisin..eskimisin bu motor sevdasında,o resimdeki senmisin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar