Herkese Merhaba..

Herkese iyi sürüşler,ailenize yeni katılmış bulunmaktayım.Önümüzdeki ocak ayında a2 lisansımı ve ekipmanlarımı alıp, yaza doğru da motosikletimi almak istiyorum.. Üniversite öğrencisi olduğumdan bütçem çok fazla değil, mümkünse günümüz ekonimisini de baz alarak 5000tl'yi geçmemek istiyorum. İnternette araştırma yaptım lakin hepsi güncel ekonomik durumları pek baz almıyor. İlk başta 50cc ile başlamayı düşündüm ama şimdi onlar bile 4000-5000 tl olmuş. Daha geçen ay 3851tl olan Kuba dragon 50 modeli şimdi 4500 civarında :) O yüzden kararımı değiştirdim. Lisans ile beraber 125cc civarı düşünüyorum (büyük ihtimalle 2. el olacak gibi, sıfır fiyatları malum)Ekipman önerisine de açığım. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, saygılar.. (Not: scooter tipi düşünmüyorum vitesli olursa hazzı da daha iyi olur diye düşünüyorum.. :) )

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
tavsiyeleri tecrübeli arkadaşlar verebilir ancak yaza doğru diyorsan min. 7 ay sonrası demektir.

Tüm motosiklet ve ekipmanlar aynı oranda zam almıyor, bu nedenle su an alacağın tavsiyelerin ilerde çok işe yarayacağını düşünmüyorum

162 cc Mondial Vulture aldım 3.5 tl'ye araştırmalarım sonucu, aklının bir kenarına yazabilirsin.

tavsiyeleri tecrübeli arkadaşlar verebilir ancak yaza doğru diyorsan min. 7 ay sonrası demektir.

Tüm motosiklet ve ekipmanlar aynı oranda zam almıyor, bu nedenle su an alacağın tavsiyelerin ilerde çok işe yarayacağını düşünmüyorum

162 cc Mondial Vulture aldım 3.5 tl'ye araştırmalarım sonucu, aklının bir kenarına yazabilirsin.
tavsiyeniz için teşekkürler, dediğim gibi öğrenci olduğumdan maalesef damlaya damlaya biriktiriyorum parayı. Tavsiye istememde amacım aşağı yukarı kafamda belirli markaların oturması, ona göre daha fazla para ayırmaya çalışacağım çünkü. Bahsettiğiniz makina gayet güzel, kazasız sürüşler dilerim. Bu arada mont olarak 4 mevsimin bir faydası olmayacağını, kışın üşüyüp yazın terleyeceğini duydum bunun hakkında ne dersiniz, iyi günler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar