Herkese Merhaba

Selamlar arkadaşlar, motor hevesi beni sarınca foruma üye olmuştum sanırım 3 yıl oldu. Bunca zaman geçti bu forumdan çok şey öğrendim hala da öğrenmeye devam ediyorum. Bugün itibariyle 2015 model bir yamaha ybr 125 sahibi oldum. Daha önce herhangi bir motosiklet(kurs hariç) tecrübem olmadı. Gerçekten çok keyifli ve heyecan verici bir alet :) Ekipmanlarımı motorumu almadan önce almıştım. Yamaha Riding Academy'den de eğitim almayı düşünüyorum. Umarım kazasız belasız kullanırım :)
Saygılarımla.

güle güle kullan kardeş, kurallar uy ve yol benim deyip milletin üstüne sürme :D her daim trafikte saygılı ol. tavsiyelerim bu kadar.

Tebrikler öncelikle. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Fazla tecrübeniz yoksa trafiğe kapalı alanlarda bol bol çalışmanızı tavsiye ederim. Duruşlar kalkışlar, debriyaj hakimiyeti gibi konularda bol bol antrenman yapmalısınız. Yüksek süratlerden kaçınmanızı tavsiye ediyorum belli bir süre. Bunları çok tecrübesi olmayan bir arkadaşının tavsiyeleri olarak düşün. Çünkü ben de bunları yapmayı planlıyorum :D

İyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :) henüz trafiğe çıkmaya hazır hissetmiyorum kendimi o yüzden burada boş bir pazar alanı var orada sürüş pratiği yapıyorum :)

hayırlısı olsun yebere furyasına hoş geldin demek isterdim ama ybr kullanmıyorum :)

Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar