Herkese Merhaba

Merhaba arkadaşlar. Aslında kısa bir süredir sizleri takip ediyorum. Ve artık tanışmam gerektiğini düşünmeye başladım, yakın zamanda ki bi gezi planınızda belki artçı olablirim :wiinkk: Ben kocaelinde 20lik bi adet BeRRu :cherry: Geçen geziniz de duyumlarımdan ve resimlerden anladığım kadarıyla güzel geçmiş. Tekrar görüşmek üzere . . .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Berru' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Aslında kısa bir süredir sizleri takip ediyorum. Ve artık tanışmam gerektiğini düşünmeye başladım, yakın zamanda ki bi gezi planınızda belki artçı olablirim :wiinkk: Ben kocaelinde 20lik bi adet BeRRu :cherry: Geçen geziniz de duyumlarımdan ve resimlerden anladığım kadarıyla güzel geçmiş. Tekrar görüşmek üzere . . .
kocaeli mi hayda yakınsın bize gebze ekibi her gezide olur :) hoşgeldin berru
hangi gezi güzel geçmiş bir sürü gezi var :) şimdi bi dostdark kamp 2 var sonra çarşambaları galata eller havaya var belki 2 temmuz çayırova mangal eskihisar çay molası sitemiz çok gezer :)

Hoşgeldin BeRRu. Umarım Forumda kalıcı olursun.. Bu arada isminin anlamı ne? Çok değişik bi isim.. Bu arada bayan mısın erkek mi? Onu pek çözemedim mazur görürsen.. :silent: Yakında (bir ay sonra:cherry:) bir gezimiz var.. seni de aramızda görmek isteriz tabi ki. Bu arada artçı olarak demişsin sanırım henüz motorun yok.. Eğer bir sorun çıkmaz da ben de gelirsem bir adet koltuk bende boş :) Görüşmek üzere..

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Süper Moderatör (BBRR)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar