Herkese Merhaba

Merhaba arkadaşlar, ben Oğuzcan. 17 yaşındayım Mersin'de oturuyorum. Motora 2 ay önce merak saldım ve işe girdim motor almak için...

Uzun lafın kısası bende artık bir motor sevdalısıyım :)

12-13 yaşında babam sayesinde alıştım bir dahada iki tekersiz yapamadım Allah kaza bela vermesin.Hoşgeldin aramıza :)

Merhaba arkadaşlar, ben Oğuzcan. 17 yaşındayım Mersin'de oturuyorum. Motora 2 ay önce merak saldım ve işe girdim motor almak için...

Uzun lafın kısası bende artık bir motor sevdalısıyım :)

Oguzcan Merhaba,

Belki de ben gibi, hayatım boyunca yaptığım en iyi şeylerden biri motora başlamak oldu dersin sende bir gün..

Siteye hoşgeldin,motor sevdalısı olarak lütfen ekipman konusunda da hassasiyet göstermen dileğiyle :)

Görüşmek üzere

Hoş buldum :)

12-13 yaşında babam sayesinde alıştım bir dahada iki tekersiz yapamadım Allah kaza bela vermesin.Hoşgeldin aramıza :)

Haklısın insan alışınca iki tekersiz yapamıyor :) Bende başlarda ne varmış bu motorda diyordum, ama üstüne çıkınca iş değişiyor. Hoşbulduk :)

Oguzcan Merhaba,

Belki de ben gibi, hayatım boyunca yaptığım en iyi şeylerden biri motora başlamak oldu dersin sende bir gün..

Siteye hoşgeldin,motor sevdalısı olarak lütfen ekipman konusunda da hassasiyet göstermen dileğiyle :)

Görüşmek üzere

Sana da merhaba oluroyle :),

Diyeceğim konusunda eminim fakat daha bir motor sahibi olamadım, araştırıyorum...

Hoşbulduk ve ekipman konusunda oldukça hassasiyet göstereceğime emin olabilirsiniz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar