Herkese merhaba.

İstanbul dan herkese merhaba forumu uzun süredir takip ediyorum yeni üye oldum 26 yaşındayım aşırı bisiklet ve kamp tutkum var doğa ile iç içe olmayı çok seviyor ve huzur buluyorum sayısız yere bisikletimle gidip kamp attım. yoğun iş temposu, kısıtlı vakit derken bisiklet ile kamplı tura çıkamaz oldum ve motor almaya karar verdim ehliyete yazıldım haziran 27 de sınava gireceğim bir terslik olmaz ise motor ehliyetini alıyorum.
Her şey tamam tamamda hangi motor ? malum vitesli başlangıç motor sendromunu bende yaşadım honda cbf 150 mi ybr 125 mi sonunda ybr 125 e karar verdim yalnız size bir sorum olacak istediğim modelin fotosunu yükleyeceğim (not: fotoğraflar alıntıdır) sitelerde google v.sde araştırdım ama resimler ve modeller bir birine girmiş 2015 de de aynı resimler var 2014 de de işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim motoru 0km alacağım yormadan işe gidip gelmek için birde cumartesi iş çıkışı bolu, erikli, tekirdağ v.s bu mesafedeki yerlerde kamp atacağım umarım işimi görür ybr 125 resimleri ekliyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu iki rengi de hoşuma gidiyor
0uFjic.png

ONQAkq.jpg

Şu anki sıfır modelin siyah kırmızı ve beyaz rengi var. Ayrıca sticker şekli de farklı, Yamaha nın sitesinde güncel modeli görebilirsiniz.

DKN

doğru düzgün bir adam gelmiş aramıza. hoşgeldin

Hoş geldiniz. Ybr güzel motordur sizi üzmez. Ehliyeti elinize almadan sakın trafiğe cıkmayin. Ha bir de ekipmanlarinizi secerken caninizi dusunun.

Hoş bulduk Cevaplarınız için teşekkür ederim.Tabi ki de ehliyeti aldıktan sonra gideceğim motoru almaya motoru alırken de daha önceden almaya karar verdiğim kask,mont,dizlik,dirseklik ve eldiven gibi ekipmanları alacağım, bisiklet de ekipmanların ne kadar önemli olduğunu bilmekteyim hayati faydalarını tartışılmaz bile birde trafikteki gördüğün saygı çok fark ediyor çoğu defa birebir yaşamışlığım var. Ekipmansız sürücü ile ekipmanlı sürücü arasında bu bir kesin. Ekipmansız sürmeyelim lütfen.
Yukarıda ki koyduğum ybr 125 esd modelleri hoşuma giden yamaha nın sitesindeki modeller ise bu
udMsHK.jpg
ve bu
MNw0Bk.jpg

gözüküyor fiyat olarak 5.480 olarak gözüküyor. Bende telefon ile yamaha nın yetkili bayisini aradım ve 2014 esd elinizde var mı fiyatı nedir diye sordum 4.900 söyledi anlayamadığım bu sitedeki resimler 2015 mi benim ilk attığım resimler 2014 mü 4.900 fiyatı hangisine söylemiştir sizce? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
2014 model için söylemiş, 2015 yok zaten hala ne hikmetse. Ama 2015'in bir farkı olacağını sanmıyorum, karar sizin tabi. Benim motosikletim de 2014 model ama 2015 Mart çıkışlı mesela.

Hım ilk attığım resimdeki ybrler kaç model acaba?

bunlar 2011-2013 olanlar büyük ihtimal zaten hepsi aynı sadece renkler farklı bir 2015 modellere enjeksiyon gelecekmiş. :)
Bu arada aramıza hoş geldin.

Hoş bulduk 2011-2013 modellerin satışları var mıdır peki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Bilgisi olan arkadaşlar ?

ekipman alırken 2 kere değil 5 kere düşün
ilk aldığında biraz maliyetli ama düzgün olursa 3-4 sene rahat kullanırsın
hayırlı olsun kazasız sürüşler

Sağolasın. Son sorduğum soruya cevap verebilecek yokmu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar